Met uw baby op wintersport? Huur een reiswieg!

Het is weer wintersporttijd! Als u als ouders van een (jonge) baby op wintersport gaat, dan is de kans groot dat u met de auto naar de wintersportbestemming rijdt. Een reiswieg is dan essentieel, want dan kan uw baby lekker slapen en kunt u snel doorrijden naar het wintersportoord.

Ook wanneer u (jonge) kinderen hebt, wilt u natuurlijk op skivakantie. Maar daar komt wel iets meer bij kijken dan wanneer u geen kinderen zou hebben. Voor de (auto)rit naar het skigebied, is een reiswieg erg handig (en eigenlijk essentieel). Reiswieg.nl verhuurt ook voor uw skivakantie reiswiegen en combireiswiegen (dit zijn reiswiegen waarin uw baby zowel kan liggen als zitten).

En waar gaat u heen? Wat zijn op dit moment de beste wintersportoorden voor gezinnen met kleine kinderen? Volgens de ANWB zijn dat deze 10 skigebieden, waarbij gekeken is of er een kinderskischool aanwezig is, of er een kindercrèche is en of het oefengebied met skilift(en) kindvriendelijk is ingericht.

Top-10 skigebieden voor skivakanties met (jonge) kinderen

  1. skiën met jonge kinderenChâtel (Frankrijk)
  2. Fieberbrunn (Oostenrijk)
  3. Filzmoos (Oostenrijk)
  4. Gerlos (Oostenrijk)
  5. Grächen (Zwitserland)
  6. Lermoos (Oostenrijk)
  7. Neustift (Oostenrijk)
  8. Serfaus (Oostenrijk)
  9. Valmorel (Frankrijk)
  10. Val Thorens (Frankrijk)

(Bron: ANWB – Top 10 wintersportplaatsen kinderen)

Gediplomeerde Nederlandse ANWB-kinderleidsters passen op uw kindjes

Er is zelfs het concept ‘U skiet, ANWB past op’. Dit betekent onbezorgd wintersportplezier voor de hele familie. U geniet van de mooie skigebieden rond Unterwasser of Bad Kleinkirchheim, terwijl uw kinderen (0 – 3 jaar) worden opgevangen in de crèche. Gediplomeerde Nederlandse ANWB-kinderleidsters staan klaar om op uw kleintjes te passen (bron: ANWB).

Wij wensen u alvast een fijne skivakantie!

Reserveer uw reiswieg nu!