Waarom huren?

Het huren van onze reiswiegen brengt veel voordelen met zich mee. Veel mensen schaffen bij ons een reiswieg aan wanneer ze op vakantie gaat en de huidig reiswieg niet voldoet aan de eisen voor veiligheid, comfort en duurzaamheid. Wellicht heeft u al een (normaal) reiswiegje. Wanneer u echter op reis gaat is het van groot belang dat de reis voor zowel uw kindje zo comfortabel en veilig mogelijk is. Dit is waar onze reiswiegen het verschil maken. Bij ons kunt u daarom een reiswieg huren en met een gerust hart op reis gaan.

Een nieuw autobedje kost €199,-. Bij reiswieg.nl verhuren wij enkel de beste kwaliteit autoreiswiegen. We hebben na grondig onderzoek in samenwerking met kinderartsen en medisch deskundigen onze keuze laten vallen op de Jané Transporter (reiswieg) en de Jané Matrix Light 2 (autobedje en autostoel en één). Deze zijn mooi in design en zeer duurzaam. Door de robuuste kunststofsamenstelling zijn ze bovendien ook makkelijk schoon te houden en zeer hygiënisch. Liggen kan voor baby’s tot 75 cm en zitten tot 13kg.

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats! Daarom vervangen wij alle reiswiegen al na één jaar verhuur. Hierdoor bent u er zeker van dat u topkwaliteit in huis haalt en voldoen onze verhuurde reiswiegen altijd aan de meest recente veiligheidseisen. Reiswieg.nl: dé expert op gebied van veilig en gezond vervoer van u kindje!

Toch liever kopen?

Wilt u toch liever een reiswieg kopen? Ook dat is mogelijk bij Reiswieg.nl. Sterker nog: Reiswieg.nl is de goedkoopste online winkel van Europa die Jané reiswiegen en kinderwagens verkoopt! Dit voordeel is ontstaan omdat wij geen winkel hebben, en dus besparen op veel externe kosten! Aanbieding: Jané Matrix Light 2 (reiswieg/autostoel) is de aanrader. Tot en met gemiddeld 18 maanden kunt u vooruit met deze lig en zitcombinatie. Voor de beste prijs van Europa: € 199,-.

Gratis verzending in heel Nederland! Alle reiswiegen kunnen op onderstellen van Jané waardoor u uw kind ook buiten de auto kunt vervoeren. In 2016 bieden wij ook adapters aan voor het nummer 1 kinderwagen merk Bugaboo.

Winkelwagen
Start met typen om producten te zien waar u naar opzoek bent.