Waarom een reiswieg?

Deskundigen adviseren om een baby per dag niet langer dan twee uur te laten zitten. Een goede autoreiswieg waar de baby in kan liggen kan dus bij geen enkel gezin ontbreken.

Wist je dat?

  • De baby direct vanaf geboorte lekker moet liggen.
  • De baby liggend beter slaapt dan zittend.
  • De baby in totaal niet langer dan 2 uur per dag moet zitten.
  • In het geval van een frontale botsing de reiswieg en autostoel even veilig zijn.
  • De Jane Matrix Light 2 getest is op frontaal botsen en zijwaarts botsen (ANWB & ADAC test).
  • Bij het gebruik van een babyautostoel loopt de baby het risico in een gebogen houding te zitten waardoor de baby minder zuurstof krijgt. Een reiswieg heeft dit risico niet.

Onze autoreiswiegen voldoen aan de meest recente Europese veiligheidseisen ECE 44/04 en kunnen door middel van een uniek autogordelsysteem of een Isofix worden vastgeklikt in uw auto.

Reiswieg voor in de auto

In onze autoreiswieg kunt u uw baby op een veilige, liggende wijze vervoeren in de auto. Deze wieg is ideaal voor jonge baby’ tot een lente van 75 CM en een gewicht van 10 KG. Het voordeel van deze autoreiswieg is niet alleen dat deze zeer veilig is; maar uw kindje kan tijdens de lange autorit comfortabel languit liggend slapen en spelen, net als in het eigen bedje. Tenslotte zorgen onze autoreiswiegen ervoor (ten opzichte van anderen) dat de baby geen risico loopt op zuurstofvermindering. De baby zit namelijk niet gebogen, in elkaar of achterstevoren. Comfort, veiligheid en gezondheid; dat zijn beloftes die onze autoreiswiegen met zich meebrengen.

Reiswieg voor op het strand

Een reiswieg zou niet compleet zijn als u deze tijdens uw vakantie niet mee kunt nemen naar het strand. Onze reiswiegen zijn volledig uitgerust om gemakkelijk te demonteren en veilig te kunnen gebruiken op het strand. De waterafstotende kap zorgt ervoor dat uw kindje goed beschermd is tegen de zon. Voor volledige bescherming is het altijd een goed idee om uw kindje (ook in de reiswieg) desalniettemin in de schaduw te zetten (bijvoorbeeld onder een parasol).

Voor op de kinderwagen

U kunt onze reiswiegen en autostoelen gemakkelijk uit de auto demonteren en vastzetten op de kinderwagen. De Jane Matrix Light 2 heeft 4 standen waardoor u de baby op verschillende manieren kunt laten zitten wanneer uw kindje wakker is; of kunt laten liggen wanneer hij of zij slaapt.

Reiswieg als Reisbedje

Onze reiswiegen zijn ook geschikt als reisbedje. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld bij iemand op bezoek bent, of gezellig uit eten gaat. Het comfortabele matrasje zorgt voor ultiem slaapcomfort en het sterke geraamte zorgt ervoor dat de wieg stevig op de grond staat. Laat uw kindje heerlijk wegdromen in een veilige, stevige en comfortabele reiswieg, als reisbedje!

Winkelwagen
Start met typen om producten te zien waar u naar opzoek bent.