Maximaal gewicht en lengte

Wil je weten tot welke leeftijd of gewicht je kindje in een autoreiswieg vervoerd kan worden?

Jane Transporter 2 (autobedje/reiswieg = liggen) – tot max. 10 kilo (liggen) – lengte baby t/m 75 cm (liggen)

Jane Matrix Light 2 (autobedje/reiswieg = liggen /autostoeltje = zitten) – tot max. 13 kilo (zitten) – lengte baby t/m 75 cm (liggen)

De Jane Matrix Light 2 heeft een lagere kant aan de voetzijde waardoor de langere baby de voetjes hier gemakkelijk tegen aan kan leggen.

Gemiddeld gewicht bij baby’s van 0-1 jaar

Aantal maanden

Jongens

Meisjes

0 - 2 maanden

3 - 3,5 kilo

3 - 5 kilo

2 - 4 maanden

5,5 - 7 kilo

5 - 7 kilo

4 - 6 maanden

7 - 8 kilo

7 - 7,5 kilo

6 - 8 maanden

8 - 9 kilo

7,5 - 8 kilo

8 - 10 maanden

9 - 9,5 kilo

8 - 8,5 kilo

10 - 12 maanden

9,5 - 10 kilo

8,5 - 9 kilo

Bij reiswieg.nl huurt u uitsluitend de beste kwaliteit reiswiegen/autobedjes. Wij verhuren altijd de nieuwste type autobedjes reiswiegen (2016 collectie). Wij vervangen na elk jaar verhuur de volledige collectie. Na iedere verhuur- periode checken wij de reiswieg volledig op eventuele beschadigingen en veiligheid en hygiëne. Kortom: bij reiswieg.nl huurt u altijd reiswiegen die schoon én veilig zijn.

Reiswieg.nl verhuurt enkel reiswiegen van de gerenommeerde Spaanse fabrikant Jané. Jané is de marktleider in Spanje. De Jané reiswiegen zijn allen voorzien van het ECE R44/04 keurmerk. Alle reiswiegen zijn ADAC getest en veilig bevonden wat garant staat voor de allerhoogste maat van veiligheid. Klik hier om meer te lezen over de veiligheid van onze reiswiegen.

Het monteren van de reiswieg in uw auto is erg eenvoudig, met de autogordels achterin uw auto. Klik hier om een instructievideo voor het bevestigen van de reiswieg te zien.

Winkelwagen
Start met typen om producten te zien waar u naar opzoek bent.