Verhuurpunten

Als u er voor kiest om het gehuurde product op te halen, dan kunt u deze nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u verzendkosten (heen en terug). Op dit moment hebben wij afhaalpunten in Amsterdam, Almere, Amerongen, Amstelveen, Den Haag, Ede, Eindhoven, Hilversum, Huizen, Houten, Kampen, Peer België, Rotterdam en Schiphol.

Verhuurpunt
Amsterdam

Het hoofdkantoor van Reiswieg.nl staat in Amsterdam.

Nijenburg 73
1081 GE Amsterdam
020-8455128 / 06-51157222

Verhuurpunt
Almere

Voor Almere geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Almere ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Amerongen

Voor Amerongen geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Amerongen ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Amstelveen

Voor Amstelveen geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Het zit naast ziekenhuis Amstelland. Wilt u uw bestelling in Amstelveen ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Den Haag

Vlakbij Hollands Spoor:

Slachthuisstraat 16
2521 SH Den Haag

Verhuurpunt
Eindhoven

Omdat er meerdere afhaalpunten zijn, zetten wij het adres van de afhaalpunten in Eindhoven niet op deze website, maar u kunt bij het bestellen wel gewoon kiezen voor Eindhoven als afhaalpunt. We hebben een afhaalpunt aan de Geldrop kant en een aan de Eindhoven Ekkersrijt / Son kant.

Verhuurpunt
Ede

Voor Ede geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Ede ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Hilversum

Voor Hilversum geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Hilversum ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Huizen

Voor Huizen geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Huizen ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Houten

Voor Houten geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Houten ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Rotterdam

Omdat er meerdere afhaalpunten zijn, zetten wij het adres van de afhaalpunten in Rotterdam (Schiedam en Rotterdam) en omgeving niet op deze website, maar u kunt bij het bestellen wel gewoon kiezen voor Rotterdam als afhaalpunt.

Verhuurpunt
Kampen

Omdat er meerdere afhaalpunten zijn, zetten wij het adres van de afhaalpunten in Kampen en omgeving niet op deze website, maar u kunt bij het bestellen wel gewoon kiezen voor Kampen als afhaalpunt.

Verhuurpunt
Peer (Belgie)

Voor Peer geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Peer ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Verhuurpunt
Schiphol

Reiswieg.nl staat voor u klaar op Schiphol bij de vertrekhal of aankomsthal om uw product(en) te overhandigen of aan te nemen.

Wij vragen van u de vluchtgegevens zodat wij altijd op tijd zijn. Als u vanaf Schiphol vertrekt geeft u aan ons aan hoe laat u bij de vertrekhal wilt afspreken. Wij staan dan voor u klaar. Zo hoeft u nooit te zoeken en om te lopen om aan uw spullen te komen.

Als u met het vliegtuig aankomt houden wij uw vluchtgegevens in de gaten zodat we er ook staan als u vertraging heeft.

Afhaalpunt worden?

We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land. Ook een afhaalpunt worden? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar klantenservice@reiswieg.nl

Contactgegevens

Nadat u besteld en betaald heeft ontvangt u van ons het telefoonnummer van uw afhaalpunt zodat u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg.

Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de gehuurde waar weer te retourneren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.00 – 17.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Winkelwagen
Start met typen om producten te zien waar u naar opzoek bent.