Britax Römer Eclipse

€ 124,99
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Autostoel/vliegtuigstoel (9-18 kg) met TÜV approval.

Römer Eclipse 


Vliegtuig/Autostoeltje (met slaapstand)

Merk: Römer 
Model: Eclipse 
Gewicht baby: 9 - 18 kg 
Soort gordel: 3 punts veiligheidsgordel
Onderhoud: De zacht gevoerde covers zijn uitneembaar, het linnen is geheel wasbaar.
Gewicht: 7 kg
Afmeting: 57 x 45 x 64 cm 


Op twee punten goedgekeurd
De Eclipse is een van de weinige autostoeltjes die met zowel de 2-puntsheupgordel als de 3-puntsautogordel gebruikt kunnen worden. Het stoeltje is flexibel en kan in een breed scala aan verschillende auto’s gebruikt worden. De Eclipse is ontworpen om uw kind altijd zo goed mogelijk te beschermen en kan in het midden van de achterbank geplaatst worden – de veiligste plek in het geval van een zijwaartse aanrijding.

Klaar voor vertrek
Indien gecombineerd met de optionele vliegtuigset is de Eclipse goedgekeurd voor gebruik tijdens vluchten. Zo blijft uw kind beschermd en comfortabel. In vergelijking met de voor volwassenen ontworpen vliegtuiggordel houdt de 5-puntsgordel van de Eclipse uw kind veilig en strak in de beschermende kuip.

De Römer Eclipse (voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar) is een aanrader voor wie maar beperkte ruimte in de auto of vliegtuig heeft. Het onderstel van deze autostoel is zo ontworpen dat deze ook in kleine personenauto's of vliegtuigstoelen past. De Römer Eclipse is voorzien van allerlei veiligheidsdetails, zodat je kind zoveel mogelijk wordt beschermd.

Veiligheid en voeldoet aan alle eisen voor in het vliegtuig
In de Römer Eclipse is je kind optimaal beschermd tegen aanrijdingen van opzij dankzij de diepe, gevoerde zijwanden. De Eclipse voldoet aan de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04 en is TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat deze volledig voldoet aan de eisen voor gebruik in het vliegtuig.

Installatie in de auto
Het Römer Eclipse autostoeltje is te bevestigen met 2-punts heupgordel of met de 3-punts autogordel. Je plaatst het autostoeltje met de rijrichting mee. Je kunt het zitje heel eenvoudig in meerdere zitstanden verstellen. Zo hoef je je kindje niet te storen als het onderweg in slaap gevallen is. De zacht gevoerde bekleding, de gordelpads en de ergonomische vorm zorgen voor een groot zitcomfort

Gebruiksgemak
De Römer Eclipse is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk verplaatsbaar van de ene naar de andere auto. Bij plaatsing van je kind in het autostoeltje heb je veel plezier van de gordelhouders. Deze zorgen ervoor dat de gordels niet in de weg zitten wanneer je je kind in het zitje plaatst.

Eigenschappen

 • - Geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar (9-18 kg)
 • - Installatie via heupgordel of 3-punts autogordel
 • - Lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te wisselen tussen meerdere auto's
 • - Bescherming tegen zijdelingse aanrijdingen
 • - Afstandshouder vermindert bij een ongeluk de voorwaartse beweging van het hoofd
 • - Meerdere posities mogelijk, van zit- tot slaapstand
 • - Smal onderstel
 • - Gordelhouders voor gemakkelijk in en uit het zitje plaatsen van je kind
 • - Gemakkelijk verstelbare 5-punts veiligheidsgordel
 • - TÜV-gecertificeerd (goedgekeurd voor gebruik in het vliegtuig)
 • - Zacht gevoerde bekleding
 • - Bekleding is afneembaar en wasmachinebestendig
 • - Voldoet aan de Europese veiligheidsnormering ECE R44/04

Video