Jane Montecarlo R1

Vanaf € 129,00 Regular Price € 229,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Het autostoeltje van groep 2 en 3 met ideale veiligheid en comfort van 15 kg tot 36 kg.

Jane Montecarlo R1 


360 ° veiligheid voor kinderen 

Merk: Jane
Model: Montecarlo R1
Gewicht gebruik: 15 - 36 kg 
Soort gordel: 5 punts veiligheidsgordel
Aantal standen: 
Onderhoud: Afneembare hoes om te wassen.
Gewicht: 6,8 kg 
Afmetingen: 46 x 43 x 97 cm
Toepasbaar: In de auto.


De Montecarlo R1 is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan elke fase van de groei van uw kind. Geschikt voor kinderen tussen 15 - 36 kg, dit autostoeltje van groep 2 - 3 heeft een integraal verstelsysteem waarmee zowel de hoogte als de breedte van het zitje kunnen worden aangepast voor een perfecte pasvorm, waardoor uw kind tijdens alle groeifasen effectief wordt beschermd en geschikt is voor verschillende dikte van kleding afhankelijk van het weer van de dag.

Optioneel Xtend slagscherm voor groep 1
Je kunt het gebruik nog verder uitbreiden als je het gebruikt met het optionele Xtend slagscherm van Jané, een beschermend kussen dat een veilig en comfortabel alternatief biedt voor een harnas. Met de Xtend kan hij ook worden gebruikt als een autostoeltje van groep 1, waardoor het stoelenbereik effectief wordt uitgebreid van groep 1-2-3, 9 tot 36 kg, ongeveer 9 maanden tot 12 jaar.

De unieke aluminium structuur van deze autostoel verbetert de bescherming met 70% in vergelijking met een traditioneel systeem en is ook uitgerust met een ISOFIX-verankeringssysteem voor de basis van de stoel, in combinatie met een 3-punts veiligheidsgordel, voor meer stabiliteit.

De grotere omslag rond de hoofdsteun verhoogt de schokdemping die wordt veroorzaakt door een schok. De verstelbare rugleuning en kantelbare zijkanten bieden optimale ondersteuning voor een rustgevende reis en de ventilatieopeningen met de interne stoffen zijn ademend om het comfort van uw kind te maximaliseren.

Montecarlo R1 is onafhankelijk getest en goedgekeurd volgens de nieuwe Europese autoveiligheidsverordeningen ECE R44 / 04. Deze uitstekende stoel werd ook onderworpen aan het strenge EUROTEST-examen, dat de veiligheid en weerstand van alle kinderzitjes op de markt test. Het ontving een van de beste scores op de markt in zijn categorie, en een "uitstekend cijfer" met speciale vermelding gemaakt van zijn "veiligheid bij zijdelingse botsingen" en de "stabiliteit van de stoel".