Bagrider + Wick Air Vliegtuigbedje

Special Price € 110,00 Regular Price € 140,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Bekijk ook:

  1. Mountain Buggy Bagrider
    Mountain Buggy Bagrider
    Special Price € 89,95 Regular Price € 149,95
KOFFER + ZITJE + VLIEGTUIGBEDE
 
Trolley (handbage)
 
De bagrider is ontworpen om het reizen voor ouders relaxter te maken. Je kindje kan veilig vervoerd worden op de koffer (handbagage) met een zitje met 5 puntsgordel. Zo hoef je helemaal geen kinderwagen mee te nemen als vervoer op het vliegtuig. 
 
De tweewielige koffer kun je makkelijk veranderen in een reisstoel voor peuters tot 15 kg, terwijl de bagageopslagcapaciteit (35 liter) behouden blijft.
 
 
aanpassingsvermogen
Dagrider biedt twee functies, die naadloos kunnen worden omgevormd tussen een tweewielige handbagagetas en een vierwielige kinderreizigerstoel met een simpele draai aan de wijzerplaat en de bevestiging van de stoelvoering met kussens.
 
 
manoeuvreerbaarheid
Met twee sets wielen (vier in totaal) kan bagrider gemakkelijk worden gemanoeuvreerd in beide gebruikswijzen.
 
Wanneer u de reiszetel gebruikt, kunt u met de verlengde zwenkwielen een constant contactpunt van vier punten op de grond behouden zonder verlies van manoeuvreerbaarheid, deze zijn eenvoudigweg weggestopt voor de klassieke ervaring met twee wielen terwijl u in de koffermodus bent.
 
 
veiligheid
bagrider is ontworpen met het oog op veiligheid. het frame is gemaakt van sterk, duurzaam, maar toch lichtgewicht nylon plastic en is getest om 15kg aan gewicht te dragen.
 
De gedempte zittingvoering heeft een volledig verstelbare 5-punts veiligheidsgordel om het zwaartepunt van uw kind binnen de wielbasis te houden, waardoor bagriders stabiliteit vergelijkbaar zijn met een 4-wielige buggy.
 
 
opslagcapaciteit
bagrider biedt 35L kofferopslag met een afritsbaar scheidingspaneel voor een georganiseerde verpakking, elastische binnenverpakkingen en een extra gaasvak aan de achterkant van de voering, perfect voor paspoorten, reisdocumenten of een telefoon tijdens het reizen.
 

Specificaties

Leeftijd

9 maanden* - 3 jaar (*gemiddelde leeftijd wanneer een kind kan zitten)

gewicht product

5kg

maximum gewicht kind

15kg (kind op de koffer)

dimensies

520mm (h) x 380mm (b) x 260mm (d)

Volume van de koffer - 35 liter


Bekijk de demonstratievideo's: