Als u er voor kiest om het gehuurde product op te halen, dan kunt u deze nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u verzendkosten (heen en terug) . Op dit moment hebben wij afhaalpunten in Amsterdam, op de Joan Muyskenweg 19, Almere, Amerongen, Amstelveen, Den Haag, Ede, Eindhoven, Hilversum, Huizen, Houten, Rotterdam en Zwolle. Sinds 2016 zijn we ook begonnen in Belgie, hier hebben we het afhaalpunt in Peer. Uiteraard bezorgen we op elk adres dus u kunt ook gebruik maken van de. We hebben ook een speciale last minute service. Vandaag voor 13:00 bestellen en vanavond al in huis.

We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land.

Ook afhaalpunt worden? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar klantenservice@reiswieg.nl

Nadat u besteld en betaald heeft ontvangt u van ons het telefoonnummer van uw afhaalpunt zodat u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de gehuurde waar weer te retourneren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.00-22.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Afhaalpunt Amsterdam

Het hoofdkantoor van Reiswieg.nl staat in Amsterdam.

Reiswieg.nl Amsterdam  
Joan Muyskenweg 19
1096 CJ Amsterdam
020-8455128 / 06-51157222

Afhaalpunt Almere

Reiswieg.nl Almere
Ook voor Almere geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Almere ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Amerongen

Reiswieg.nl Amerongen
Ook voor Almere geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Almere ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Amstelveen

Reiswieg.nl Amstelveen
Ook voor Amstelveen geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Het zit naast ziekenhuis Amstelland. Wilt u uw bestelling in Amstelveen ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Den Haag

Reiswieg.nl Den Haag
Slachthuisstraat 16


Grotere kaart weergeven

Afhaalpunt Eindhoven

Reiswieg.nl Eindhoven
Omdat er meerdere afhaalpunten zijn, zetten wij het adres van de afhaalpunten in Eindhoven niet op deze website, maar u kunt bij het bestellen wel gewoon kiezen voor Eindhoven als afhaalpunt. We hebben een afhaalpunt aan de Geldrop kant en een aan de  Eindhoven Ekkersrijt / Son kant.

Afhaalpunt Ede

Reiswieg.nl Ede
Ook voor Ede geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Ede ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Hilversum

Reiswieg.nl Hilversum
Ook voor Hilversum geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Hilversum ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Huizen

Reiswieg.nl Huizen
Ook voor Huizen geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Huizen ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Houten

Reiswieg.nl Houten
Ook voor Houten geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Houten ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.

Afhaalpunt Rotterdam

Reiswieg.nl Rotterdam
Omdat er meerdere afhaalpunten zijn, zetten wij het adres van de afhaalpunten in Rotterdam (Barendrecht en Rotterdam) en omgeving niet op deze website, maar u kunt bij het bestellen wel gewoon kiezen voor Rotterdam als afhaalpunt.

Afhaalpunt Zwolle

Reiswieg.nl Zwolle
Omdat er meerdere afhaalpunten zijn, zetten wij het adres van de afhaalpunten in Zwolle en omgeving niet op deze website, maar u kunt bij het bestellen wel gewoon kiezen voor Rotterdam als afhaalpunt.

Afhaalpunt Peer (Belgie)

Reiswieg.nl Peer
Ook voor Peer geldt dat het adres niet online wordt gepubliceerd. Wilt u uw bestelling in Peer ophalen, selecteer deze optie dan bij het bestellen, dan zorgen wij dat alles in orde komt.