Als u er voor kiest om de reiswieg(en) op te halen, dan kunt u de autoreiswieg nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Op dit moment hebben wij afhaalpunten in AmsterdamRotterdamDen HaagEindhovenZwolleAlmereHilversum, Ede, Amerongen.  We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land.

Kies bij het bestellen van uw reiswieg bij verzendmethode voor ‘Afhalen in Zwolle’, om uw reiswieg in Zwolle op te komen halen. Nadat u de autoreiswieg hebt besteld en hebt betaald, kunt u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de autoreiswieg weer te retourneren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.30-22.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Afhaalpunt reiswiegen in Zwolle

Reiswieg.nl Zwolle
020-8455128 / 06-51157222

 

Reiswieg huren in andere steden

Zwolle is het afhaalpunt voor deze plaatsen: AaltenApeldoornArnhemBarneveldBerkellandBeuningenBronckhorstBrummenBurenCulemborgDoesburgDoetinchemDrutenDuivenEdeElburgEpeErmeloGeldermalsenGroesbeekHarderwijkHattemHeerdeHeumenLingewaalLingewaardLochemMaasdrielMillingen aan de RijnMontferlandNeder-BetuweNeerijnenNijkerkNijmegenNunspeetOldebroekOost GelreOude IJsselstreekOverbetuwePuttenRenkumRhedenRijnwaardenRozendaalScherpenzeelTielUbbergenVoorstWageningenWest Maas en WaalWestervoortWijchenWinterswijkZaltbommelZevenaar en Zutphen.

Maar als u de reiswieg liever in Den Haag of Amsterdam ophaalt, dan is dat uiteraard geen probleem!