Verzending En Bezorging

Ga je op vakantie of krijg je vrienden of familie over? Wil je een van onze producten huren voor een dag, een week of zelfs een jaar? Geen enkel probleem. Klik Klik hier als je wilt huren en de tarieven wilt bekijken.

Alles is mogelijk. En onthoud: bij reiswieg.nl huur je uitsluitend het allerbeste voor je kindje. Jaarlijks vervangen wij onze gehele verhuur-voorraad zodat we jou het meest nieuwe, veilige en gezonde product kunnen bieden op de markt. Nu krijg je dus de 2018 collectie.

Afhalen bij een van onze afhaalpunten

In heel Nederland kun je onze producten afhalen bij een afhaalpunt. Wij hebben onze eigen verkoop/verhuur-punten in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Huizen, Eindhoven, Almere, Amerongen, Zwolle en Schiphol.

Versturen per post (in Nederland en Belgie)

Het te huren product kunnen we ook naar je hotel, huisadres, werkadres sturen. De kosten voor verzending liggen tussen de € 4,95 en de € 8,05. En niet te vergeten leveren wij ook aan iedere PostNL- of DPD Parcelshops op 3000 punten in heel Nederland. Bijvoorbeeld: de Ako, de Albert Heijn, de Bruna en nog veel meer winkels bij jou in de buurt.

Levering aan de gate of parkeerplaats vliegveld

Wij leveren aan de gate of parkeerplek op de vliegvelden Schiphol, Rotterdam en Eindhoven. U geeft dan uw te verwachten aankomsttijd en vluchtnummer door en wij staan voor u klaar. Levering aan de gate kost 2 x € 10 ,-

Borg

Als je een product bij ons huurt, komt er altijd € 50,- borg bovenop de huurprijs. Deze borg krijg je uiteraard weer terug wanneer je het product(en) in goede staat retourneert. Bij reiswieg.nl huur je uitsluitend de beste kwaliteit producten. Na iedere verhuurperiode checken wij de producten volledig op veiligheid, hygiene en eventuele beschadigingen.