Voor mensen die wonen of werken in Zuidplas is ons kantoor in Den Haag de dichtstbijzijnde vestiging om uw reiswieg te huren. U kunt er voor kiezen om de autoreiswieg in Den Haag op te halen, of om hem thuis te laten bezorgen via PostNL. Na de huurperiode kunt u de autowieg ook weer opsturen, of hem terugbrengen naar de vestiging van Reiswieg.nl in Den Haag.

Goedkoper en sneller

Als u er voor kiest om de reiswieg(en) op te halen, dan kunt u de autoreiswieg nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u verzendkosten (twee keer € 8,05). Op dit moment hebben wij afhaalpunten in Amsterdam Oud-Zuid, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Middelburg en Zwolle. We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land. Kies bij het bestellen van uw reiswieg bij verzendmethode voor ‘Afhalen in Den Haag’, om uw reiswieg in Den Haag af te halen. Nadat u de autoreiswieg hebt besteld en hebt betaald, kunt u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer opbellen om de autoreiswieg weer te retourneren. Reiswieg.nl is telefonisch bereikbaar van 07.30-22.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Reiswieg afhaalpunt Den Haag

Slachthuisstraat 16 2521 SH Den Haag 020-8455128 / 06-51157222 Grotere kaart weergeven

Wilt u de reiswieg huren in een andere stad?

Den Haag is het afhaalpunt voor deze plaatsen: Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergambacht, Bernisse, Binnenmaas, Bodegraven-Reeuwijk, Boskoop, Brielle, Capelle aan den IJssel, Cromstrijen, Delft, Den Haag, Dordrecht, Giessenlanden, Goeree-Overflakkee, Gorinchem, Gouda, Hardinxveld-Giessendam, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Korendijk, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Midden-Delfland, Molenwaard, Nederlek, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Oud-Beijerland, Ouderkerk, Papendrecht, Pijnacker-Nootdorp, Ridderkerk, Rijnwoude, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Schoonhoven, Sliedrecht, Spijkenisse, Strijen, Teylingen, Vlaardingen, Vlist, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Westvoorne, Zederik, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas en Zwijndrecht. Maar als u de reiswieg liever ophaalt in Amsterdam of Zwolle, dan kan dat uiteraard ook!
  • Amsterdam – het hoofdkantoor van Reiswieg.nl staat in Amsterdam. Woont u in Amsterdam of omgeving? Haal dan uw reiswieg op in Amsterdam Oud-Zuid. Klik hier voor het adres en overige informatie.
  • Zwolle – als u in (de buurt van) Zwolle woont, dan kunt u de reiswieg die u huurt via Reiswieg.nl natuurlijk het gemakkelijkst en snelst ophalen bij ons afhaalpunt in Zwolle! Klik hier voor meer informatie over het huren van een reiswieg in Zwolle.
  • Middelburg - geef tijdens het bestellen aan dat u de bestelling op wilt halen in Middelburg.
  • Eindhoven - geef tijdens het bestellen aan dat u de bestelling op wilt halen bij ons afhaalpunt in Eindhoven.