Als u woont of werkt in Winterswijk, dan is ons kantoor in Zwolle de dichtstbijzijnde vestiging om uw reiswieg te huren. U kunt er voor kiezen om de autoreiswieg in Zwolle op te halen, of om hem thuis te laten bezorgen via PostNL. Na de huurperiode kunt u de autowieg ook weer opsturen, of hem terugbrengen naar de vestiging van Reiswieg.nl in Zwolle.

Goedkoper en sneller

Als u er voor kiest om de reiswieg(en) op te halen, dan kunt u de autoreiswieg nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u verzendkosten (twee keer € 8,05). Op dit moment hebben wij afhaalpunten in Amsterdam Oud-Zuid, Rotterdam, Den Haag, Middelburg, Eindhoven en Zwolle. We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land. Kies bij het bestellen van uw reiswieg bij verzendmethode voor ‘Afhalen in Zwolle’, om uw reiswieg in Zwolle op te komen halen. Nadat u de autoreiswieg hebt besteld en hebt betaald, kunt u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de autoreiswieg weer te retourneren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.30-22.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Afhaalpunt reiswiegen in Zwolle

Reiswieg.nl Zwolle Bontekoestraat 18 8023 WV Zwolle 020-8455128 / 06-51157222 Grotere kaart weergeven

Reiswieg huren in andere steden

Behalve in Zwolle, kunt u ook een reiswieg huren en afhalen in: Zwolle is het afhaalpunt voor deze plaatsen: Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Groesbeek, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaal, Lingewaard, Lochem, Maasdriel, Millingen aan de Rijn, Montferland, Neder-Betuwe, Neerijnen, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Scherpenzeel, Tiel, Ubbergen, Voorst, Wageningen, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar en Zutphen. Maar als u de reiswieg liever in Den Haag, Eindhoven, Middelburg of Amsterdam ophaalt, dan is dat uiteraard geen probleem!