Woont of werkt u in Bussum, dan is ons kantoor in Amsterdam de dichtstbijzijnde vestiging om uw reiswieg te huren. U kunt er voor kiezen om de autoreiswieg in Amsterdam op te halen, of om hem thuis te laten bezorgen via PostNL. Na de huurperiode kunt u de autowieg ook weer opsturen, of hem terugbrengen naar de hoofdvestiging van Reiswieg.nl in Amsterdam.

Goedkoper en sneller

Als u er voor kiest om de reiswieg(en) op te halen, dan kunt u de autoreiswieg nog dezelfde dag in uw bezit hebben. Bovendien bespaart u verzendkosten (twee keer € 8,05). Op dit moment hebben wij afhaalpunten in Amsterdam Oud-Zuid, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Zwolle. We zijn druk bezig om ook uit te breiden naar andere delen van het land. Kies bij het bestellen van uw reiswieg bij verzendmethode voor ‘Afhalen in Amsterdam’, om uw reiswieg in Amsterdam Oud-Zuid af te halen. Nadat u de autoreiswieg hebt besteld en hebt betaald, kunt u ons bellen om een afspraak te maken voor het ophalen van de reiswieg. Na gebruik, kunt u ons ook weer bellen om de autoreiswieg weer te retourneren. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07.30-22.00 uur op 020-8455128 / 06-51157222.

Afhaalpunt Reiswieg.nl Amsterdam

Het servicekantoor van Reiswieg.nl staat in Amsterdam Oud-Zuid. Hier kunt u de reiswieg ophalen. Reiswieg.nl Amsterdam Prinsengracht 436 1071 XB Amsterdam 020-8455128 / 06-51157222 Grotere kaart weergeven

Reiswieg huren in andere steden

Amsterdam is het afhaalpunt voor de volgende plaatsen: Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Bussum, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Graft-De Rijp, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Laren, Medemblik, Muiden, Naarden, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Schermer, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort en Zeevang. Maar als u de reiswieg liever in Den Haag of Zwolle wilt ophalen (bijvoorbeeld omdat u toevallig net in de buurt bent), dan kan dat uiteraard ook.