Reiswieg Jané Transporter goed getest bij de ANWB Kinderzitjestest

Reiswieg.nl verhuurt en verkoopt uitsluitend reiswiegen en kinderzitjes die goed getest zijn. Ook bij de laatste kinderzitjestest van de ANWB scoorde onze Jané Transporter 2 + Jane Matrix Light 2 reiswieg weer goed. Maar er waren ook kinderzitjes waarvan de ANWB naar eigen zeggen is geschrokken, ondermeer vanwege de aanwezigheid van schadelijke stoffen. 

De kinderzitjestest van de ANWB wordt elk jaar uitgevoerd. Dit jaar vielen de resultaten bij een aantal autozitjes tegen, zozeer zelfs dat de ANWB dit op de website vermeldt:

“De ANWB is geschrokken van de slechte en matige kwaliteit van de stoeltjes in de nieuwste test. Twee exemplaren exemplaren scoren ‘slecht’ door  de aanwezigheid van schadelijke stoffen die de internationaal vastgestelde norm overschrijden. De Römer Max-Fix krijgt een slechte beoordeling vanwege de aangetroffen schadelijke stoffen in de gordelbeschermers op schouderhoogte. De AXKID Kidzofix scoort slecht vanwege schadelijke stoffen en de slechte bescherming bij een frontale botsing. De Isofixhaken schoten los waardoor het zitje met de dummy door de auto naar voren schoot. Bij de Römer Xtensafix glijdt bij de frontale botsing de schoudergordel uit de onderste geleiding, met gevolg dat de gordel in de hals van de dummy snijdt. Het kinderzitje van de Hema, de Hema Baby, scoort matig.” (Bron: ANWB)

We benadrukken het nog maar een keer: bij Reiswieg.nl weet u 100% zeker dat u goed geteste reiswiegen en autostoeltjes huurt!

Onze Jané Transporter 2 reiswieg, (die zich jaar in, jaar uit bewijst) komt ook dit keer weer goed uit de ANWB kinderzitjestest. Wat betreft veiligheid, gebruik en comfort krijgt de Jané Transporter het oordeel ‘goed’, wat reinigingsmogelijkheden, afwerking en afwezigheid van schadelijke stoffen scoort de Jané Transporter zelfs ‘zeer goed’. En daar zijn wij – als verhuurder / verkoper van Jané reiswiegen en autostoeltjes – best trots op!

Tot slot: wij vervangen alle reiswiegen en autostoeltjes minimaal een keer per jaar. En uiteraard testen wij onze reiswiegen en autozitjes na elke verhuurperiode grondig op mogelijke gebreken. Zo bent u dus altijd zeker van een reiswieg van uitstekende kwaliteit!