Mountain Buggy Unirider

Special Price € 59,95 Regular Price € 159,99
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Mountain Buggy Unirider


Merk: Mountain Buggy
Model: Unirider
Leeftijd: 2 - 5 jaar
Gewicht: 3 kg
Max. gewicht: 25 kg
Afmetingen: in gebruik:       123 x 50 x 20 cm
                     


Eén ouder, één kind, één wiel!
Onderscheid u van de massa met unirider - een unieke rijervaring die balans en zelfvertrouwen voor uw kind ontwikkelt, en zoveel plezier heeft!

unirider is een leuk alternatief voor je kleintje onderweg. het biedt een gevoel van vrijheid voor je opgroeiende peuter, terwijl ze toch binnen handbereik blijven.

Een echte oplossing van een echte ouder
Slim ontworpen in samenwerking met een zeer slimme vader in het Verenigd Koninkrijk - Simon Langham - kwam hij met dit ingenieuze idee om de 'meltdown'-peuter weg te nemen van familie-avonturen in 2011,' Freddie bereikte de leeftijd van drie en hij was niet ' ik wilde helemaal niet lang in de kinderwagen zitten. Iedereen raakte gefrustreerd, dus ik moest denken ... "Lees meer

Van visie naar realiteit
Het idee van Simon werd werkelijkheid met een perfect partnerschap van het ingenieuze idee van Simon en de ontwerpfilosofie van Mountain Buggy: "we luisteren, we ontwikkelen, we leveren". Meer dan een jaar later, na veel testen met de in-house crèche van de Mountain Buggy 'minimaliseren' peuters, en unirider werd geboren.

Maak uw reizen leuk!
Een unieke rijervaring die balans en zelfvertrouwen voor uw kind ontwikkelt, unirider biedt de perfecte oplossing voor dagelijkse korte ritten wanneer u snel van a naar b moet komen. Of het nu gaat om kinderdagverblijf of school, of gewoon naar de plaatselijke winkels om vrienden te ontmoeten, zorg ervoor dat het leuk is voor het hele gezin!

unirider presteert perfect op elk terrein met zijn 12 ″ luchtgevulde band. Het is zo licht, waardoor het ongelooflijk eenvoudig is om over kleine obstakels te tillen - super leuk voor die off-road avonturen! Je kunt zelfs met unirider joggen met slechts één hand - Mountain Buggy manoeuvreerbaarheid op zijn best! Maar vergeet niet, wees veilig en zorg ervoor dat uw kind een veiligheidshelm draagt terwijl het actief is met unirider!

Andere functies die je leuk zult vinden
- Bevat twee posities voor de voeten van uw kind voor beter comfort naarmate uw kind groeit
- Zo eenvoudig te monteren - duurt slechts enkele minuten
- Eén 12 ”luchtgevulde band om alle terreinen aan te pakken - absorbeert ook de schok door de lucht als vering onder het kinderzitje te gebruiken.
- Leuke gele kleur voor jongens en meisjes! Gemaakt van het beste omdat het Mountain Buggy stoer is!


Video