Mountain Buggy Nano

Vanaf € 249,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Elegant van formaat, groot op avontuur, navigeert snel door de stad met gemak, maar kan off-road avonturen aanpakken met zijn 10 "luchtgevulde banden. De ultracompacte standaardvouw maakt van Swift de ultieme buggy voor ouders die de stad willen verlaten zonder teveel bagageruimte in te nemen.

Mountain Buggy Nano


Merk: Mountain Buggy
Model: Nano
Leeftijd: 0 - max. gewicht
Max. gewicht: 20 kg
Hoogte stuur: 98cm
Gewicht: 5,9 kg
Afmetingen: 54 x 31 x 98 cm


De kunst om licht te reizen
De Mountain Buggy Nano is de ultieme reiswandelwagen die een lichte en handige oplossing belooft voor reizen met uw kind. De Nano biedt ook een lange levensduur, een authentieke Mountain Buggy-ervaring van gemak en eersteklas veiligheidsinnovatie.

Vloeiende prestaties
Deze reiswagen heeft een ingebouwde achterwielophanging om je baby comfortabel te houden tijdens zijn reisavontuur, en is eenvoudig te gebruiken, in kleur gedefinieerde rem voor extra veiligheid en 5 1/2'' (ca. 14 cm) EVA-wielen voor een soepele rit. De voorwielen hebben zwenk- en vergrendelingsmogelijkheden voor geweldig rijgedrag in krappe ruimtes en oneffen oppervlakken. Deze innovatieve functies plus slim ontworpen gewichtsverdeling maken van nano een fluitje van een cent om gemakkelijk te duwen en gemakkelijk op de stoep te komen.

'Eerste klas' wandelwagen
Lichtgewicht van minder dan 6 kg en slechts 54 x 31 x 51 cm ingeklapt, deze lichtgewicht en compacte reiswandelwagen past gemakkelijk in veel handbagage-eenheden voor vliegtuigen, treinen en auto's, waardoor reizen met je baby een fluitje van een cent is!

Eenvoudig in twee stappen op te vouwen en ontvouwen
Met een druk op 2 knoppen, laat je eenvoudig nano vallen in 2 fasen, waardoor het de grootte van een compacte reistas heeft. Schuif de nano in een op maat gemaakte, compacte reistas met een zichtbaar handvat, of bevestig een schouderriem voor eenvoudig en licht dragen. Wanneer je op je bestemming aankomt, veeg je nano open met slechts één hand om je te ontvouwen en je reis voort te zetten. Perfect voor die snelle boodschappen met je baby in de stad.

Het tijdperk van revolutie
Bij Mountain Buggy gaat het niet alleen om de lancering van nieuwe producten, het gaat ook om het verbeteren van wat we al in ons assortiment aanbieden. We hebben je oproep beantwoord voor nieuwe functies, nieuwe accessoires en verfijnde stijl, terwijl we trouw blijven aan Mountain Buggy's vertrouwde alle terrein-DNA - eenvoud, duurzaamheid, wendbaarheid, aanpasbaarheid.

Jaar van de Rat, speciale editie 2020
Mountain Buggy introduceert hun vijfde speciale editie print, 'kattenkwaad in de wei'; viert het Jaar van de Rat﹘de eerste van twaalf dieren in de Chinese Dierenriem.

De afdruk 'kattenkwaad in de wei' vormt een grillige en mooie scène; een 'kattenkwaad' van ratten die spelen tussen een middernachtweide van lelies en Afrikaanse viooltjes - geluksbloemen voor Year of the Rat.

Opkomende in Tang-dynastie China, de millennia oude schildertechniek van inktspoeling, toont subtiel optimisme, snelle humor en vindingrijke eigenschappen van de rat die iedereen goed vindt, door de gelukkige kleuren goud, groen en blauw.

'Kattenkwaad in de wei' is een speels kunstwerk, magisch en leuk voor zowel ouder als kind.

Ready to go bundel
Bijbehorende luiertas en verschoningsmatje in bijpassende luxestof inclusief 3 jaar garantieVideo