Mountain Buggy Nano Duo (Nautical)

Special Price € 399,00 Regular Price € 499,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Elegant van formaat, groot op avontuur, navigeert snel door de stad met gemak, maar kan off-road avonturen aanpakken met zijn 10 "luchtgevulde banden. De ultracompacte standaardvouw maakt van Swift de ultieme buggy voor ouders die de stad willen verlaten zonder teveel bagageruimte in te nemen.

Mountain Buggy Nano

 • Merk: Mountain Buggy
 • Model: Nano
 • Leeftijd: 0 - max. gewicht
 • Max. gewicht: 20 kg
 • Hoogte stuur: 98cm
 • Gewicht: 5,9 kg
 • Afmetingen: 54 x 31 x 51cm

  Jaar van de Rat, speciale editie 2020z
  Mountain Buggy introduceert hun vijfde speciale editie print, 'kattenkwaad in de wei'; viert het Jaar van de Rat﹘de eerste van twaalf dieren in de Chinese Dierenriem.

  De afdruk 'kattenkwaad in de wei' vormt een grillige en mooie scène; een 'kattenkwaad' van ratten die spelen tussen een middernachtweide van lelies en Afrikaanse viooltjes - geluksbloemen voor Year of the Rat.

  Opkomende in Tang-dynastie China, de millennia oude schildertechniek van inktspoeling, toont subtiel optimisme, snelle humor en vindingrijke eigenschappen van de rat die iedereen goed vindt, door de gelukkige kleuren goud, groen en blauw.

  'Kattenkwaad in de wei' is een speels kunstwerk, magisch en leuk voor zowel ouder als kind.

  Het tijdperk van revolutie
  Bij Mountain Buggy gaat het niet alleen om de lancering van nieuwe producten, het gaat ook om het verbeteren van wat we al in ons assortiment aanbieden. We hebben je oproep beantwoord voor nieuwe functies, nieuwe accessoires en verfijnde stijl, terwijl we trouw blijven aan Mountain Buggy's vertrouwde alle terrein-DNA - eenvoud, duurzaamheid, wendbaarheid, aanpasbaarheid.

  Superieure wendbaarheid
  In vergelijking met andere merken vereist een Mountain Buggy minder kracht om het voorwiel te heffen dankzij een perfecte gewichtsverdeling voor optimale prestaties. Zweef moeiteloos over alle terreinen, met de 10 "luchtgevulde banden en een achterwiel met vergrendeling of draaibaar voorwiel.

  Ready to go bundel
  Bijbehorende luiertas en verschoningsmatje in bijpassende luxestof inclusief 3 jaar garantie


  Video