Jane Koos iSize + Isofix

Vanaf € 359,00
✓ Op voorraad Gratis bezorging 14 dagen bedenktijd Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!

i-Size autostoel met dubbele installatiemethode: Isofix of veiligheidsgordel voor veilig reizen. Daarnaast is hij ook aan alle kinderwagens van Jane vast te maken!

Jane Koos i-Size


i-Size autostoel met dubbele installatiemethode: Isofix of veiligheidsgordel voor veilig reizen. Bevestig het aan je kinderwagen!

 • Merk: Jane
 • Model: Koos iSize
 • Lengte gebruik: 40 - 83cm
 • Soort gordel: 3 punts veiligheidsgordel
 • Standen hoofdsteun: 5 verschillende standen
 • Afmetingen: 66 x 44 x 58 cm
 • Veiligheid: R44 
 • Gewicht: 3 kg 


Isofix


De isofix base is goedgekeurd volgens de i-Size voorschriften voor de baby om veilig in het Koos i-Size autostoeltje te reizen.

Merk: Jane
Model: Koos iSize Isofix base (Zero Platform)
Gebruik: 0 - 13 kg
Combineren: Jane Koos, Be Cool Zero


Toepasbaar
 • kinderwagen met buggyzitje
 • autostoeltje (zitten)

Video


Het Koos / Zero-platform is een accessoire dat speciaal is ontworpen om het installeren van het Jané Koos-autostoeltje in de auto te vergemakkelijken. Het wordt geïnstalleerd met behulp van de Isofix-punten in uw auto voor optimale veiligheid en snelle bevestiging, en is geslaagd voor de strikte veiligheidstests van de Europese standaard ECE R44 / 04 semi-universele categorie.

Met het nieuwe en unieke bevestigingssysteem, met behulp van het PROFIX-systeem (gepatenteerd), kunt u het Jané Koos-autostoeltje met slechts één beweging en in enkele seconden installeren en verwijderen. Snel en gemakkelijk zijn betekent minder tijd in de regen wanneer je de baby in en uit de auto neemt op die koude, winderige regenachtige dagen.

Het anti-rotatiesysteem met stabilisator; in hoogte verstelbare steunpoot zorgt ervoor dat de basis stevig en vlak is wanneer geïnstalleerd.

Maximaal gemak met een enkele klik
Net als de rest van het Jane-assortiment, is het Jane KOOS iSIZE autostoeltje uitgerust met het PROFIX-systeem (gepatenteerd). Dit betekent dat het snel en veilig kan worden aangesloten met slechts één beweging op de ISOFIX-base in de auto of op het kinderwagenchassis. Met Jane is alles in het systeem geïntegreerd, dus met een simpele druk op de knop kan uw reissysteem worden getransformeerd.

Kenmerken
- De Jané Koos is bevestigd aan de platformbasis met behulp van het gepatenteerde PROFIX-systeem.
- In hoogte verstelbare steun tegen rotatie.
- Het platform wordt in de auto geïnstalleerd met behulp van de ISOFIX-systeemankerpunten. Geen veiligheidsgordelinstallatie vereist.
- QR-code voor smartphones om video-installatie te tonen.


Wist je dat


 • je baby direct vanaf de geboorte beter kunt laten liggen in een autobedje i.p.v. zitten in een autostoeltje?
 • de baby liggend veel beter slaapt dan zittend?
 • het beter is voor je baby om in totaal niet langer dan 2 uur per dag te zitten?

Tel alle zitmomenten bij elkaar op. Wipstoeltje + kinderstoeltje + kinderwagen = weinig tot geen tijd over om je baby te laten zitten in een autostoeltje. Kies daarom de autobedje en autostoeltje in één! In geval van een frontale of zijwaartse botsing er geen voorkeur is voor het autobedje dan wel een autostoeltje. De Jane Matrix Light 2 veilig getest is tijdens de frontale botsing en zijwaartse botsing.

Zie hiervoor de leidinggevende ANWB en ADAC test. Uit wetenschappelijk onderzoek bekend is dat bij baby’s die in een gebogen  houding (kin op de borst) in een autostoeltje het risico bestaat dat zij minder zuurstof binnenkrijgen.