Wick Air Vliegtuigbedje (Grijs Effen)

€ 22,99
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!
Geschikt als vliegtuigbedje, autobedje en als bedje in de trein. (vanaf 1 jaar t/m 182 cm)

Wick Air Vliegtuigbedje met Antisliphoes


Merk: Wick Wings
Model: Wick Air 
In de doos: Wick Air vliegtuigbedje met antisliphoes


Wick Air vliegtuigbedje, het originele kwaliteits vliegtuigbedje met 3 standen, extra zacht voor het kind en zeer stabiel.

KLM OFFICIALLY APPROVED.

Ga je binnenkort vliegen met je kind? De Wick Air van Wick Wings wordt geadviseerd door KLM als vliegtuigbedje. Niet voor niks, want Wick Wings is het Nederlandse merk dat continu onderzoek doet naar veiligheid en het beste slaapcomfort voor het kind in het vliegtuig, de auto en de trein. Veilig en gezond vervoer van het kind in het vliegtuig.

SEO TEKST De Wick Air is een kwaliteits vliegtuigbedje, extra zacht en nog stabieler.
SEO TEKST Leeftijd: geschikt bevonden vanaf 0 t/m 182 CM.
SEO TEKST Uiteraard is de Wick Air ook te gebruiken als reiskussen en voetensteun.

Multifunctioneel vliegtuigbedje en voetensteun

Door de Wick Air hebben kinderen hun eigen vliegtuigbed. Slaap lekker!
Volwassenen kunnen hun voeten op de Wick Air plaatsen. Deze heeft 3 standen. Je komt dan in de foetushouding te zitten waardoor je bewezen veel beter kunt slapen in een vliegtuig.

Heeft je kind nog geen eigen stoel? Geen probleem! De Wick Air wordt ook veel gebruikt tussen de benen zodat ook de allerjongsten heerlijk kunnen slapen.

Handbagage:

Handbagage: Het Wick Air pakket kun je gemakkelijk in de handbagage stoppen en heeft de grootte van een normale broodtrommel (iets groter dan uw hand).
De Wick Air is binnen een minuut op te pompen met het bijgeleverde pompje. Opblazen met de mond is uiteraard geen probleem.
Binnen enkele seconden is het bedje weer leeg te maken, op te vouwen en terug te stoppen in het zakje zodat je weer snel op weg kunt en kunt genieten van de reis.

Belangrijke informatie:

SEO TEKST ** Niet te gebruiken tijdens turbulentie en bij de nooduitgang
SEO TEKST ** Emirates Airlines, United Airlines en Lufthansa willen geen vliegtuigbedjes aan boord maar gedogen dit steeds vaker.