CARES Harnas 5 puntsgordel (10 tot 20 kg)

€ 46,95
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Cares Harnas 5-Puntsgordel


Merk: Cares
Model: Harnas 5-puntsgordel
In de doos: Cares harnas


Heeft je kindje een eigen stoel in het vliegtuig en is hij tussen de 10 en 20 kg? Gebruik dan de CARES 5 puntsgordel voor een veilige zitplaats. CARES staat voor het Kinder Vliegtuig Veiligheidssysteem. De 5 puntsgordel biedt dezelfde veiligheid als een autostoeltje met het ECE R44 / 04 certificaat. De heupgordel biedt helaas weinig tot geen veiligheid bij noodsituaties. Het kindje is niet bestand tegen de schokken van turbulentie en kan gemakkelijk uit de heupgordel schieten.

Je kindje zal veel rustiger zijn met deze 5 puntsgordel dan een heupgordel. In het autostoeltje wordt ook gebruik gemaakt van de 5 puntsgordel en hier weet het kindje dat hij goed vastzit en er moeilijk uit kan. In het vliegtuig krijgt iedereen standaard een heupgordel. De CARES biedt de enige mogelijkheid om je kindje echt goed vast te zetten in een vliegtuigstoel.
 
 
De 5 puntsgordel is geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 4 jaar. Tot een maximale lengte van 1.00M
 
Gewicht kindje: 10 tot 20 kg
Gewicht 5-puntsgordel: 500 gram
 
Het CARES veiligheidssysteem is een band met een schoudertuigje die rondom de rugleuning van de vliegtuigstoel vastgemaakt wordt en aan de heupgordel wordt bevestigd.