Vliegen met je kindje

Een vliegreis maken met je kindje is altijd een spannende en leerzame activiteit. Nieuwe en onbekende omgevingen, veel harde geluiden en nog meer vreemde mensen. Deze prikkels zijn voor volwassenen vaak al veel om te verwerken, laat staan voor een baby. Daarom doen wij er alles aan om met onze producten jullie vliegreis zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken voor je kindje en daarom dus ook voor jou.

Bekijk producten

Kindje met eigen stoel

Je kunt er voor kiezen om je kindje in zijn/haar eigen vleigtuigstoel te reizen. Wanneer je kindje een eigen vliegtuigstoel krijgt, zijn er veel producten die hier creatieve en comfortabele voordelen voor opleveren.

Kindje zonder eigen stoel

Het is natuurlijk niet altijd mogelijk om een aparte stoel voor je kindje te boeken. Dit kan vooral voor lange vluchten met veel andere passagiers, moeilijke en stressvolle situaties met zich meebrengen. Deze producten zorgen ervoor dat niet alleen jij en je kindje, maar ook de medepassagiers een fijne reis tegemoet gaan. Minimale overlast en ultiem comfort voor jou en je kindje.

Met je kindje op het vliegveld

Sjouwen met koffers door een druk vliegveld is al vermoeiend genoeg en nu komt daar zelfs je kindje nog bij. Deze producten maken de reis van thuis tot aan de landingsbaan zo makkelijk mogelijk. Deze producten zijn ontworpen om elk, specifieke voordelen te leveren voor obstakels of problemen die een vliegveld met zich meebrengt. Creatieve en stijlvolle oplossingen die jullie reis zo makkelijk mogelijk maken.

Schiphol Pickup-Delivery Service

Natuurlijk kun je jouw spullen ook laten ophalen en bezorgen op Schiphol. Je kunt deze dan gemakkelijk ophalen bij de vertrek- of aankomsthal. Hierdoor is de stress van je rit tot aan het vliegtuig geminimaliseerd. Voor 27,50 extra staan ook onze Babyrent boys & girls voor je klaar. Ruimbagage kost voor ons altijd iets meer tijd. Geef daarom naast je vluchtgegevens ook duidelijk aan of je ook koffers (ruimbagage) naast je handbagage bij je hebt. Op basis van deze informatie spreken we een vaste tijd af bij de vertrek- of aankomsthal en kun je direct door naar het vliegtuig!

Vliegen met je kindje