Mountain Buggy Swift

Vanaf € 449,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Elegant van formaat, groot op avontuur, navigeert snel door de stad met gemak, maar kan off-road avonturen aanpakken met zijn 10 "luchtgevulde banden. De ultracompacte standaardvouw maakt van Swift de ultieme buggy voor ouders die de stad willen verlaten zonder teveel bagageruimte in te nemen.

Mountain Buggy Swift 


Merk: Mountain Buggy
Model: Swift 
Leeftijd: 0 - 5 jaar
Aantal standen: Op hoogte verstelbaar stuur
Wielen10 "luchtgevulde banden 
Gewicht: 9,1 kg
Max. gewicht: 20 kg
Afmetingen: 72 x 58 x 31cm


Licht en compact ontworpen
Elegant van formaat, groot op avontuur, navigeert snel door de stad met gemak, maar kan off-road avonturen aanpakken met zijn 10" luchtgevulde banden. De ultracompacte stand-vouw maakt Swift de ultieme kinderwagen voor ouders die willen vertrekken stad zonder te veel bagageruimte in te nemen.

Snel met één hand opgevouwen
een nieuwe, extreem eenvoudige functie die eenvoud en gemak biedt.

Het tijdperk van revolutie
Bij Mountain Buggy gaat het niet alleen om de lancering van nieuwe producten, het gaat ook om het verbeteren van wat we al in ons assortiment aanbieden. We hebben je oproep beantwoord voor nieuwe functies, nieuwe accessoires en verfijnde stijl, terwijl we trouw blijven aan Mountain Buggy's vertrouwde alle terrein-DNA -eenvoud, duurzaamheid, wendbaarheid, aanpasbaarheid.

Superieure wendbaarheid
In vergelijking met andere merken vereist een Mountain Buggy minder kracht om het voorwiel te heffen dankzij een perfecte gewichtsverdeling voor optimale prestaties. Zweef moeiteloos over alle terreinen, met de 10" luchtgevulde banden en een achterwiel met vergrendeling of draaibaar voorwiel.Video