Mountain Buggy Wiellager set

€ 20,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Mountain Buggy Wiellagerset 

Een nieuwe wiellagerset voor uw kinderwagen.

  • Merk: Mountain Buggy
  • Model: Wiellagerset
  • Functie:  Vervangende wiellagerset

Set van 6 wiellagers. Elk wandelwagenwiel heeft twee lagers; dit is een complete set vervangende lagers voor een kinderwagen met 3 wielen.

Voor Urban Jungle / +One / Terrain:
Houd er rekening mee dat u verschillende lagers moet bestellen als uw buggy is geproduceerd vóór juni 2010 (de eerste vier nummers van het serienummer, die zich onder de metalen plaat aan de voorzijde bevinden, geven de maand en het jaar van fabricage aan).

Voor Swift:
Houd er rekening mee dat als uw buggy vóór mei 2011 is geproduceerd (de eerste vier cijfers van het serienummer, die zich onder de metalen plaat aan de voorkant bevinden, de maand en het jaar van fabricage aangeven).

Voor Duo:
Houd er rekening mee dat u verschillende lagers moet bestellen als uw buggy vóór juni 2010 werd geproduceerd (de eerste vier nummers van het serienummer, die zich onder de metalen plaat aan de voorkant bevinden, geven de maand en het jaar van fabricage aan),