Deryan Airtraveller

€ 27,50
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!
Wist je dat in het vliegtuig, een baby tot 2 jaar bij zijn papa of mama op schoot mag zitten? En wist je dat bij turbulentie een baby tot 4 maanden verplicht bij zijn/haar ouders op schoot moet zitten? De Air Traveller van Deryan biedt hier een eenvoudige en aangename oplossing voor. Voor zowel jou als ouder, als het kind.

Bekijk ook:

 1. Flyebaby Vliegtuigbed
  Flyebaby Vliegtuigbed
  Special Price € 29,95 Regular Price € 64,99
 2. Wick Air Vliegtuigbedje (Grijs Effen)
  Wick Air Vliegtuigbedje (Grijs Effen)
  Special Price € 21,99 Regular Price € 24,99
 3. Jane Muum Micro (2019)
  Jane Muum Micro (2019)
  Vanaf € 455,00 Regular Price € 529,00
 4. Jane Matrix Light 2 (2019)
  Jane Matrix Light 2 (2019)
  Vanaf € 159,00 Regular Price € 225,00
 5. Wick Air vliegtuigbedje (Origineel)
  Wick Air vliegtuigbedje (Origineel)
  Special Price € 21,99 Regular Price € 24,99

Deryan Air Traveller Vliegtuigbedje


Merk: Deryan 
Model: Air 
Afmetingen: 75 x 45 x 6 cm
Materiaal: Polyester


In het vliegtuig moet een baby tot 2 jaar bij de ouders op schoot. Met de Deryan Air - Traveller - Vliegtuig Matras wordt dit eenvoudig en aangenaam zowel voor de ouders als voor de baby.

De Air Traveller kan gebruikt worden als stoeltje en als bedje. De Air Traveller kan gebruikt worden als stoeltje en als bedje. Extra handig: dankzij de gelijke verdeling van de druk is het minder zwaar om jouw kindje op schoot te hebben. Ook kan het zitje makkelijk gedraaid worden, zodat jouw kind zowel van je af als naar je toe kan zitten. Door de riempjes eenvoudig los te klikken verander je het stoeltje in een matrasje zodat jouw baby rustig een slaapje kan doen. De omslaghoes is volledig wasbaar. De Air Traveller is compact verpakt en weegt minder dan 0,5 kg. Makkelijk mee te nemen en eenvoudig op te bergen!

Meer beddengoed
Gebruik altijd een hoeslaken om het matrasje. Een hoeslakentje zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan slapen en beschermt het matras tegen vuil. Ben je ook nog op zoek naar beddengoed? Zorg dan dat je naast een deken, ook een laken aanschaft. Een lakentje is niet alleen voor de sier, maar beschermt het dekentje ook tegen vuil.
Veilig slapen tips van VeiligheidNL

• Met een dekentje en lakentje maak je het babybedje strak op. Je kindje kan dan niet met het hoofdje onder de dekens raken en kan vrij blijven ademen.
• Vouw beddengoed dat te groot is onder het matras door, sla het nooit dubbel.
• Gebruik de eerste twee jaar geen (baby)dekbed, maar gebruik een dekentje met lakentje of een slaapzak.

Bekijk de informatiepagina veilig slapen voor nog meer tips.