Mountain Buggy Protect + Isofix

Special Price € 269,00 Regular Price € 279,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Mountain Buggy Protect met ISOfix


  • Merk: Mountain Buggy
  • Model: Protect (autostoel)
  • Gebruik: 0 - 13 kg 
  • Gewicht: 3,6 kg 
  • Onderhoud: Textiel afneem- en wasbaar. 
  • Afmetingen: 54 x 44 x 68cm

Bescherming, veelzijdigheid en comfort voor uw baby
Protect™ is ideaal voor het vervoeren van baby's met minimale rust in hun rust en is gemakkelijk en handig om van auto naar buggy en weer terug te gaan. Protect™ is reissysteem gereed met ontvangers aan boord, compatibel met alle huidige Mountain Buggy-kinderwagens en andere buggy-merken met behulp van ons assortiment autostoeladapters.

Intuïtieve en handige installatie-opties
Voor een veilige pasvorm, bevestigt u de ISOfix-basis altijd aan ankerpunten in uw auto, of installeert u de universele basis met de veiligheidsgordel en klikt u eenvoudig op Protect™ in en uit. Als alternatief kan Protect™ worden geïnstalleerd met alleen de veiligheidsgordel van uw auto (en is net zo veilig wanneer correct geïnstalleerd) en biedt u gemak en keuze.

Verbeterde veiligheids- en comfortfuncties
Met hoge zijbescherming en dik EPS-schuim nestelt protect ™ de baby veilig in zijn autostoel. Een uitneembare kussenvoering biedt extra ondersteuning en bescherming voor het hoofd en de heupen. Voor extra ondersteuning van pasgeborenen omvat protect ™ een afneembaar lendenkussen.

Wrijvingsstrips op het verstelbare 5-punts veiligheidsharnas met borstclip bieden verbeterde prestaties in het geval van een crash. Een zonnekap biedt privacy en bescherming voor de baby in en uit de auto, en een rockerbasis stelt je in staat de baby te troosten voor korte stints buiten de auto en buiten de buggy.

Lichtgewicht en ergonomisch ontworpen
Baby in Protect™ van auto naar buggy en verder tillen is eenvoudig met een lichtgewicht ontwerp van slechts 3,5 kg. Een ergonomisch gevormd handvat is ontworpen voor comfort in de hand of op uw elleboog, waardoor Protect™ gemakkelijk te dragen en gelijkmatig in balans is.