Maxi-Cosi Tinca Basis Isofix

€ 139,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Bekijk ook:

 1. Jane Drinkbeker
  Jane Drinkbeker
  € 20,00
 2. Jane Concord Isofix 360 voor Matrix Light 2
  Jane Concord Isofix 360 voor Matrix Light 2
  Special Price € 189,00 Regular Price € 275,00
 3. Jane Zomer- en Wintermatras (extra dik matras en verkleiner)
  Jane Zomer- en Wintermatras (extra dik matras en verkleiner)
  Special Price € 39,95 Regular Price € 70,00
 4. Wheelblades Kinderwagenski's
  Wheelblades Kinderwagenski's
  Special Price € 109,99 Regular Price € 135,00
Product informatie
Kenmerken
 • Ontworpen voor de Tinca 
  Maxi Cosi’s Tinca-basis is speciaal ontworpen om het bevestigen van de Tinca i-Size met ISOFIX mogelijk te maken. 
 • Installatie in één klik 
  Je kunt je babyautostoeltje met een simpele klik op de Tinca-ISOFIX-basis bevestigen. 
 • Veiligheid conform de i-Size-standaard 
  Biedt uitstekende veiligheidsprestaties en voldoet aan de nieuwste Europese i-Size-veiligheidsstandaard. 
 • Installatiefeedback 
  De visuele indicatoren op de basis geven aan wanneer de basis juist is geïnstalleerd, zodat dit niet fout kan gaan. 
Over het product
 • Maxi-Cosi’s Tinca-basis past perfect bij het Maxi-Cosi Tinca-autostoeltje, en je kunt het stoeltje eenvoudig in de basis klikken. 
 • Bevestiging Tegenwoordig zijn meer en meer Europese auto’s met het ISOFIX-systeem uitgerust. De kans is dus groot dat jouw auto dit ook heeft. Onze Maxi-Cosi Tinca-basis kan eenvoudig op de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto worden vastgeklikt. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om alles te installeren. Als de Tinca eenmaal is geïnstalleerd, kun je hem in de auto laten. Zo kun je het Tinca-babyautostoeltje elke keer dat je in of uit de auto stapt eenvoudig en veilig op de basis klikken. De visuele indicatoren op de basis geven aan wanneer je Tinca-basis en Tinca-autostoeltje correct zijn geplaatst en je klaar bent voor vertrek. Veiligheid Bij Maxi-Cosi hebben we geholpen meer dan 50 miljoen baby’s van het ziekenhuis naar huis te vervoeren. Om je kleintje optimale veiligheid te bieden, worden onze stoeltjes en bases continu getest. Als fabrikant raden wij het gebruik van een ISOFIX-basis aan. Deze basis is makkelijk te installeren en de kans dat je iets verkeerd doet is bijna nihil, omdat de basis je feedback over de juiste bevestiging geeft. Autostoeltjes van Maxi-Cosi kunnen eenvoudig in de basis worden vastgeklikt, waardoor ze altijd goed en veilig vastzitten. ISOFIX-bevestiging van de Tinca i-Size We maken dingen die voor echte gezinnen handig zijn. Onze Maxi-Cosi Tinca-basis is zo ontworpen dat ouders zoals jij je babyautostoeltje makkelijk kunnen bevestigen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je het verkeerd doet. De Maxi-Cosi Tinca-basis is ontworpen voor ons Tinca i-Size-babyautostoeltje, dat met één klik te installeren is. Bovendien voldoet de Tinca-basis aan de nieuwste Europese veiligheidsstandaard voor autostoeltjes, i-Size, zodat hij de allerbeste veiligheidsprestaties biedt. 
Specificaties
Meer informatie
SKU 8712930168119
Installatiemethode ISOFIX, Support leg
Label Tinca Base
Merk Maxi-Cosi
Net weight 6.5 Kg