Maxi-Cosi Priori SPS | 2e Hands

€ 129,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Op het moment dat jouw kindje (9-18kg) in de auto stapt, beginnen ze aan een spannend avontuur. Als ouder wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je peuter comfortabel en veilig vastzit in het autostoeltje. De Priori SPS geeft je deze garantie

TWEEDEHANDS


Maxi-Cosi Priori SPS 


Merk: Maxi-Cos   
Model: Priori SPS
Gebruik: 9 - 18 kg  
Gordel: 3 puntsgordel
Standen: 4 verschillende relax standen.
Gewicht: 3,6 kg 
Onderhoud: Textiel afneem- en wasbaar. 
Afmetingen: 54 x 44 x 68cm
Kenmerken: Gecertificeerde veiligheids standaard - ECE R44/04.


Productbeschrijving

De peuter autostoel Priori SPS van Maxi-Cosi biedt je kind veel comfort en veiligheid tijdens elke autorit. Het Side Protection System(SPS) zorgt ervoor dat je kind extra beschermd is tegen aanrijdingen vanaf de zijkant. De Priori installeer je eenvoudig en snel in de auto met een 3-puntsautogordel en de autostoel krijgt extra stabiliteit door het gordelspansysteem. Door de hoge zitting met comfortabele hoofdsteun kan je kind gezellig naar buiten kijken en de wereld ontdekken. De Maxi-Cosi Priori heeft vier relaxstanden, zodat je kind bij lange autoritten ook goed kan slapen in de autostoel.

Geschikt voor kinderen van 9-18 kg (9 maanden - 4 jaar)

De peuter autostoel Priori SPS is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar of met een maximaal gewicht van 18 kg. De harnasgordels zijn in hoogte te verstellen, zodat de Priori met je kind meegroeit. Kantel de autostoel in de uiterste slaapstand zodat je kind prettig kan rusten in de auto.

Kenmerken van Maxi Cosi Priori SPS - Autostoel

• Voorwaarts gerichte autostoel
• Praktisch riemhaken houden de gordel opzij, handig bij het plaatsen van je kind
• Gordelhoogte eenvoudig verstelbaar
• 4 comfortabele relaxstanden
• Garantie: 2 jaar
• Lifetime Warranty: registreer de autostoel bij Maxi-Cosi binnen 3 maanden na aankoop en de standaard 2 jaar garantie wordt gewijzigd in een levenslange garantie
• Het Side Protection System biedt optimale bescherming tegen zijwaartse botsingen
• Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen ECE R44/04

Hoe monteer ik de Maxi-Cosi Priori SPS met de 3-punts autogordel?

De Maxi-Cosi Priori SPS installeer je eenvoudig met de 3-puntsautogordel op de zitting van de achterbank in de auto. Het gordelspansysteem zorgt ervoor dat de Priori extra stevig en stabiel vastzit in de auto. Bekijk de instructies voor een correcte installatie.