Maxi-Cosi Beryl Autostoeltje (0-7 jaar)

Vanaf € 329,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!
Product informatie
Kenmerken
 • Vanaf de geboorte tot 7 jaar 
  Door de comfortabele zitverkleiner voor pasgeborenen is Beryl geschikt vanaf het allereerste ritje met jouw kleintje tot ongeveer 7 jaar. 
 • Openstaand gordelsysteem groeit mee met je kindje 
  De veiligheidsgordel is makkelijk te verstellen naar het lichaam van jouw opgroeiende kindje en zorgt voor een veilige rit voor baby, peuter en kind. 
 • Past in iedere auto 
  Je kunt de Beryl veilig installeren in iedere auto met ISOFIX of met de autogordel. 
 • G-CELL technologie 
  G-CELL is een ingebouwde honingraatstructuur in de zijpanelen van de autostoel voor extra stevigheid en flexibiliteit. Dit zorgt voor maximale bescherming bij zijwaartse ongelukken. 
Over het product
 • We hebben het Maxi-Cosi Beryl-autostoeltje zo ontworpen dat het eenvoudig aangepast kan worden aan kinderen tot zeven jaar en voorwaarts en achterwaarts gericht kan worden gebruikt. Zo groeit het met je kind mee en kan je kind er langer veilig en comfortabel in reizen. 
 • Van lange reisavonturen tot een kort ritje naar de winkel: met het Maxi-Cosi Beryl-autostoeltje is elke autorit een fluitje van een cent. Het praktische harnas kan eenvoudig worden aangepast, zodat het comfortabel en veilig blijft, dus je bent snel klaar om te gaan. Het is gemaakt met onze innovatieve en goed presterende G-CELL-technologie voor maximale bescherming tegen zijwaartse botsingen en je gemoedsrust. Als het zover is kan de richting van het stoeltje makkelijk worden aangepast. Bovendien kan het stoeltje snel en veilig worden vastgemaakt met ISOFIX of de autogordel. Installeren Waar je ook in rijdt, Beryl past altijd. Het kan met ISOFIX-bevestigingspunten of de autogordel worden vastgezet. Lees de handleiding voor de juiste installatie van je Maxi-Cosy Beryl in je auto. Dankzij de ISOFIX-bevestiging is het autostoeltje stabieler, zelfs als je kind niet in zijn stoeltje zit. Visuele indicatoren geven aan dat het autostoeltje correct aan de ISOFIX-bevestigingspunten van je auto is vastgemaakt. Als het stoeltje correct is geplaatst, kun je het in de auto laten zitten. Zo hoef je alleen maar het veiligheidsharnas van je kleintje vast te maken als je met de auto gaat. Veiligheid Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby’s van het ziekenhuis naar huis helpen vervoeren. Als toonaangevend specialist in kindermobiliteit staat de veiligheid van jouw kind bij ons centraal. Gezinnen kunnen de toekomst zorgeloos tegemoet met onze intuïtieve en innovatieve autostoeltjes die kinderen beschermen. Uit onafhankelijke crashtesten blijkt dat het autostoeltje van Maxi-Cosi hoog scoort op het gebied van dynamische veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Ons veilige Beryl-autostoeltje is uitgerust met innovatieve G-CELL-technologie, die je kleintje tegen gevaarlijke zijwaartse botsingen beschermt. Bij een zijwaartse botsing combineert de sterke zeshoekige celstructuur flexibiliteit en stevigheid om krachten op te vangen en het risico op letsel te verminderen, dus je kind wordt goed beschermd. Altijd de juiste maat Het Maxi-Cosi Beryl-autostoeltje is er vanaf het allereerste begin bij. Het inlegkussen houdt pasgeboren baby’s comfortabel en veilig. Nadat ze het inlegkussen zijn ontgroeid, blijft Beryl kinderen comfortabel en veilig vervoeren tot ze zeven zijn. Beryl’s enkele veiligheidsharnas kan aan je groeiende kind worden aangepast, zodat het elke keer juist wordt geplaatst en elk ritje veilig is. De praktische functionaliteit zorgt voor zowel ouders als kinderen voor optimaal gebruiksgemak. Je kindje kan onderweg misselijk worden en snacks en drankjes kunnen weleens op de verkeerde plek terecht komen. De bekleding van het Maxi-Cosi-autostoeltje kan gelukkig eenvoudig worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.