Jane iKonic 360º

Vanaf € 260,00 Regular Price € 399,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Het autoveiligheidszitje met 360º draaibare actie in achterwaarts gerichte positie van pasgeboren tot 105cm met naar voren gerichte optie het autoveiligheidszitje met 360º draaibare actie in achterwaarts gerichte positie van pasgeboren tot 105cm met naar voren gerichte optie

 Jane iKonic Autostoel 


  • Merk: Jane 
  • Model: iKonic 
  • Gebruik: 0 - 36 kg 
  • Standen:  in hoogte verstelbaar, ook naar achter verstelbaar 
  • Gewicht: 15 kg 
  • Gordel: 5-puntsgordel
  • Onderhoud: Textiel afneem- en wasbaar. 
  • Afmetingen: 56 x 44 x 83 cm`

Achterwaarts gericht. Van 40 tot 105 cm - (vanaf geboorte tot 4 jaar)
Voorwaarts gericht van 15 maanden tot 105 cm - (ongeveer 4 jaar)
 

Het nieuwe IKONIC autostoeltje voldoet aan en overtreft de hogere crashtestvereisten van de i-Size wetgeving (ECE R129)

Het heeft een verstelbare hoofdsteun met 5 posities die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de lengte van de baby. Het hoogteverstelmechanisme kan ook worden gebruikt terwijl de baby in de stoel zit, zodat u hem aan uw baby kunt aanpassen voor de perfecte pasvorm.

Het passende harnas en de hoofdsteun van de Ikonic zorgen voor een gesynchroniseerde aanpassing en het 5-punts harnas verdeelt de lading beter over het lichaam in het geval van een ongeval.

Ikonic bevat een nieuw kusseninzetstuk van 40-60 cm voor pasgeborenen dat de rusthoek verbetert en de veiligheid verhoogt in geval van een zijdelingse botsing.

De ligfunctie werkt met slechts één hand. 4 posities in zowel de naar achteren als naar voren gerichte positie. Met de verstelbare ligstand kunt u de meest comfortabele positie voor uw baby kiezen. Ze zijn allemaal even veilig.

Isofix + anti-rotatiepoot. Dit is de veiligste installatiepositie, omdat het installatiefouten voorkomt die van invloed kunnen zijn op de veiligheid. Minder installatierisico's vergeleken met stoelen die met de autogordel zijn geïnstalleerd.