Maxi-Cosi Jade + FamilyFix3 isofix

Vanaf € 385,00 Regular Price € 460,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

- Alleen liggen
- Liggen: geboorte t/m 60 cm
- Liggen: t/m 4 maanden (gem.)
- 3-puntsgordel
- 1 stand
- Veilig getest door ADAC / ANWB
- R129-veiligheid
- Liggen: Frontale impact niet vrijgegeven, zijwaartse impact niet vrijgegeven

Bekijk ook:

 1. Jane Transporter 2 (Tech Mouse)
  Jane Transporter 2 (Tech Mouse)
  Special Price € 165,00 Regular Price € 210,00
 2. Jane Duo Newel Kinderwagen + Matrix Light 2
  Jane Duo Newel Kinderwagen + Matrix Light 2
  Special Price € 399,00 Regular Price € 913,00
 3. Zwart Jane Concord matras voor Matrix Light 2 (dik matras en verkleiner)
  Zwart Jane Concord matras voor Matrix Light 2 (dik matras en verkleiner)
  Special Price € 39,95 Regular Price € 44,95
 4. Jane Matrix Light 2 Pro (2022)-Cold Black 22
  Jane Matrix Light 2 Pro (2022)-Cold Black 22
  Special Price € 199,00 Regular Price € 339,00
 5. Jane Matrix Light 2 Pro (2022)-LAZULI BLUE 22
  Jane Matrix Light 2 Pro (2022)-LAZULI BLUE 22
  Special Price € 225,00 Regular Price € 339,00
 6. Jane Matrix Light 2 Pro (2022)-Dim Grey 22
  Jane Matrix Light 2 Pro (2022)-Dim Grey 22
  Special Price € 199,00 Regular Price € 339,00

Maxi-Cosi Jade + FamilyFix3 isofix

Ontdek onze unieke veiligheidswieg, Jade! Jade is bekroond met een uitstekende 5-sterrenbeoordeling door de Duitse Stiftung Warentest (STIWA), voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften (R129) en laat baby's onderweg langer slapen op de gezondste manier.

Installatie

Maxi-Cosi Jade Reiswieg kan veilig op de achterbank van je auto worden geïnstalleerd met de unieke Slide & Go-installatie!

Installeer de Maxi-Cosi Jade reiswieg door die eenvoudig op de FamilyFix3 ISOFIX-autostoelbasis te schuiven. Met één eenvoudige "Slide" ben je klaar om te vertrekken . De interactieve licht- en geluidsfeedback van het ISOFIX-systeem maakt het zelfs nog eenvoudiger.

Dankzij de unieke Slide & Go-installatie kun je je baby ook uit de kinderwagen naar de auto verplaatsen zonder hem of haar wakker te maken. Op die manier zorg je voor de gemakkelijkste en veiligste ritten ooit.

Veiligheid

Bij Maxi-Cosi hebben we meer dan 50 miljoen baby's uit het ziekenhuis naar huis gebracht. De veiligheid van je kind is onze topprioriteit.

Experts suggereren dat pasgeborenen niet meer dan twee uur rechtop mogen reizen en dat ze zoveel mogelijk moeten slapen in de beste positie; plat op hun rug. Toch zien we nog steeds baby's die langer in een stoel zitten dan aanbevolen.

Dit heeft ons aangezet om Jade te ontwikkelen, een autoreiswieg die de gezonde ligpositie mogelijk maakt en die zorgt voor ongestoorde slaap tijdens het reizen met de auto. Het is net zoals een tweede bed voor je baby! Hierdoor hoeft je je zich geen zorgen te maken over het comfort en de veiligheid van je baby wanneer je lange autoreizen maakt.

Onze innovatieve manier om het comfort van reiswiegjes te combineren met de veiligheid en het gemak van autostoelen heeft ervoor gezorgd dat we een uitstekende 5-sterrenbeoordeling hebben gekregen van de Stiftung Warentest (STIWA) *

Bovendien voldoet de Jade reiswieg aan de laatste en hoogste veiligheidsregelgeving (R129) waardoor je pasgeborene een betere bescherming geniet tegen schokken aan het hoofd, de nek of aan de zijkant van het lichaam.

Ben je niet zeker of je alles wel goed kan installeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De interactieve licht- en geluidfeedback op de 3wayFix-basis bevestigt de juiste installatie, en met het 3-punts veiligheidharnas van Jade kun je je baby stevig en veilig vastmaken.

* Stiftung Warentest is de toonaangevende en onafhankelijke Duitse testorganisatie voor consumenten. Ze voeren twee keer per jaar autostoeltesten uit op vlak van veiligheid, bruikbaarheid en ergonomie. STIWA beveelt Jade ten zeerste aan voor pasgeborenen.

Veilige en gezellige reiswieg voor langere reizen.

Autostoelen zijn er om te reizen, reiswiegjes om te slapen. We hebben beiden gecombineerd om je pasgeborene een oplossing te bieden om veilig te kunnen reizen en comfortabel te slapen tijdens lange reizen!

Onze Jade reiswieg kan veilig in uw auto worden geïnstalleerd, en is tevens zo veilig als een autostoel en zo comfortabel als een reiswieg. Bovendien biedt het ook een 180 ° vlakke slaappositie, de veiligste en gezondste manier voor uw pasgeborene om te rusten.

Op deze manier biedt de veiligheidswieg het grootste comfort voor slapende baby's tijdens korte ritten naar de supermarkt en langere familie-uitstapjes.

De Jade boet niet in op veiligheid van je kindje. Jade voldoet aan de hoogste veiligheidsvoorschriften (R129) en biedt bewezen hoofd-, nek- en zijwaartse botsbescherming.

Het is heel eenvoudig op de FamilyFix3 te installeren achterin de auto zodat voor een veilige ISOFIX en een heel handige Slide & Go-installatie wordt gezorgd.

Met zijn moderne ontwerp en lederen afwerking wordt Jade in slechts een paar seconden een heel stijlvolle kinderwagen, wanneer je die op een Maxi-Cosi kinderwagen bevestigt. Je hoeft je baby niet eens wakker te maken wanneer je overschakelt van de autoreiswieg naar de kinderwagen!


i-Size hoogste veiligheidsprestatie
Eerste R129-conforme reiswieg op ISOFIX-basis met interactieve lichten geluidssignalen die de correcte installatie bevestigen


Unieke Click & Go ISOFIX installatie
Makkelijke ISOFIX installatie in de auto door middel van een unieke schuif techniek op de 3wayFix base, te gebruiken in combinatie met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens


Altijd een perfecte ligpositie
De eerste R129-conforme reiswieg op ISOFIX-basis met interactieve licht- en geluidssignalen die de correcte installatie bevestigenWist je dat 

 • Je baby direct vanaf de geboorte beter kunt laten liggen in een autobedje i.p.v. zitten in     een autostoeltje? (Mogelijk met de Jane Matrix Light 2 en Maxi-Cosi Jade)
 •  De baby liggend veel beter slaapt dan zittend?
 •  Het beter is voor je baby om in totaal niet langer dan 2 uur per dag te zitten?

Tel alle zitmomenten bij elkaar op. Wipstoeltje + kinderstoeltje + kinderwagen = weinig tot geen tijd over om je baby te laten zitten in een autostoeltje. Kies daarom de autobedje en autostoeltje in één! In geval van een frontale of zijwaartse botsing er geen voorkeur is voor het autobedje dan wel een autostoeltje. De Jane Matrix Light 2 veilig getest is tijdens de frontale botsing en zijwaartse botsing.

Zie hiervoor de leidinggevende ANWB en ADAC test. Uit wetenschappelijk onderzoek bekend is dat bij baby’s die in een gebogen  houding (kin op de borst) in een autostoeltje het risico bestaat dat zij minder zuurstof binnenkrijgen.