Koopadvies

Liggen is beter dan zitten.

Het bekende babytijdschriftlogo-ouders-van-nu „Ouders van Nu” geeft een koopadvies voor ’s werelds enige en eerste autostoel die echt plat kan, de Jane Matrix Light 2. Liggen (het autobedje) en zitten (het autostoeltje) in één.

Jane Matrix Light 2 veilig getest
In de leidinggevende ADAC  autostoeltjes/autobedjestest komen al onze Jane autobedjes tijdens de frontale en zijwaartse crash als veilig uit de test. Deze ADAC test is de zwaarste test die er is. Ook zijn ze voorzien van het ECE R44/04 certificaat.

Liggen kan tot 75 cm en zitten tot 13 kg.

Ga je bevallen in het ziekenhuis? Neem deze unieke lig en zitcombinatie mee en geef je baby-tje vanaf ’t begin het allerbeste! Experts adviseren de baby minimaal de eerste maand te laten liggen en altijd tijdens de lange afstanden.
De Jane Matrix Light 2 2018 collectie. Nu bij ons voor de beste prijs van Europa vanaf €199 !
Je hoeft dus nooit meer een los autostoeltje te kopen of een apart autobedje. Nu ook met ISOFIX. Nog veiliger met nog meer gemak.

De Jane Matrix Light 2 & isofix base biedt het antwoord.
Tijdens de ADAC Frontale/zijwaartse crashtest kwam er tijdens het isofix-gebruik zo’n 20kg (200 Newton) minder aan krachten op het lichaampje van het kindje. (dummy) Dit toont aan dat isofix altijd veiliger is. Zie hier meer info over de veiligheid.