2e hands Oetski Kinderwagenski's

€ 35,00
✓ Op voorraad Gratis levering vanaf €20 in Nederland, België en Duitsland 14 dagen bedenktijd Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis!

De Oetski kinderwagenski's helpen u en uw kind eenvoudig om in de sneeuw van A naar B te komen. De ski's zijn eenvoudig te monteren onder de voorste wielen van uw kinderwagen of onder het meerijdplankje. De wielen worden vastgezet door de jumper in de U-vormige beugel. Om ervoor te zorgen dat de wielen op hun plaats blijven kan de jumpers middels gesp worden vastgezet aan de ski's.

Oetski Kinderwagenski's 


De Oetski kinderwagenski's helpen u en uw kind eenvoudig om in de sneeuw van A naar B te komen.

Merk: Oetski
Model: Kinderwagenski's 
Combineren met: Alle kinderwagens
Gewicht: 1,5 kg


De Oetski kinderwagenski's helpen u en uw kind eenvoudig om in de sneeuw van A naar B te komen.
De ski's zijn geschikt voor alle kinderwagenwielen tot 6 cm breedte en tot 30 cm in diameter.

De ski's zijn eenvoudig te monteren onder de voorste wielen van uw kinderwagen of onder het meerijdplankje. De wielen worden vastgezet door de jumper in de U-vormige beugel. Om ervoor te zorgen dat de wielen op hun plaats blijven kan de jumpers middels gesp worden vastgezet aan de ski's. Als de ski's gemonteerd zijn is de kinderwagen veel gemakkelijker te manoeuvreren, zelfs in echt moeilijke winterse omstandigheden. De ski's glijden over de sneeuw, ijs en slush en komen van pas op de weg naar de opvang, in het park en niet te vergeten tijdens de vakantie op het skigebied in de bergen. Het pakket met 2 kinderwagenski's wordt geleverd met drie verschillende maten van jumpers zodat de ski's geschikt zijn voor alle soorten wielen. 

De ski's zijn eenvoudig te monteren en te demonteren op de kinderwagenwielen. Als de ski's niet gebruikt worden heeft u altijd nog het bijgeleverde netje waar u de ski's netjes in kunt opbergen. Het gebruik van de ski’s is uitsluitend bedoeld voor verplaatsing door de sneeuw van A naar B over een vrijwel vlak weggedeelte. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om een kinderwagen met ski’s op een (ski)helling te gebruiken. Monteer de ski’s te allen tijde alleen op de voorste wielen van een kinderwagen, zodat de rem op de achterwielen te bedienen blijft.

Tip: de draaibare voorste wielen kunnen het best worden vastgezet voor het beste resultaat.