Kinderwagen ski
De AXSO kinderwagenski’s helpt u en uw kind eenvoudig om in de sneeuw van A naar B te komen. Wilt u ook klaar zijn voor de winter? Bestellen voor € 79,00

Of huren kan natuurlijk ook. Huren?

In 4 kleuren te verkrijgen: zwart, zilver, oranje en turquoise. De ski’s zijn geschikt voor alle kinderwagenwielen tot 6 cm breedte en tot 30 cm in diameter. En niet te vergeten is dat de ski ook geschikt is voor onder het meerijdplankje.

De ski’s zijn eenvoudig te monteren onder de voorste wielen
van uw kinderwagen of onder het meerijdplankje. De wielen worden vastgezet door de jumper in de U-vormige beugel. Om ervoor te zorgen dat de wielen op hun plaats blijven kan de jumpers middels gesp worden vastgezet aan de ski’s.

Het pakket met kinderwagenski’s wordt geleverd met drie verschillende maten van jumpers zodat de ski’s geschikt zijn voor alle soorten wielen.
Als de ski’s gemonteerd zijn is de kinderwagen veel gemakkelijker te manoeuvreren, zelfs in echt moeilijke winterse omstandigheden. De ski’s glijden over de sneeuw, ijs en slush en komen van pas op de weg naar de opvang, in het park en niet te vergeten tijdens de vakantie op het skigebied in de bergen.

De ski’s zijn eenvoudig te monteren en te demonteren op de kinderwagenwielen. Als de ski’s niet gebruikt worden heeft u altijd nog het bijgeleverde netje waar u de ski’s netjes in kunt opbergen.

Tip: de draaibare voorste wielen kunnen het best worden vastgezet voor het beste resultaat.