Jane iMatrix + iSize Isofix (Cactus)

Special Price € 199,00 Regular Price € 399,00
Niet op voorraad
iSize autostoel + kinderwagenreiswieg in 1 (0-18kg)

Jane iMatrix +iSize Isofix


Eerste i-Size model met verschillende posities. Veiligheid en comfort op elke reis!

Merk: Jane
Model: iMatrix 
Gewicht baby: 0 - 13 kg 
Soort gordel: 5 punts veiligheidsgordel
Accessoires: inclusief isofix, kap en voetendekje
Gewicht: 4,6 kg
Afmeting: 83 x 44 x 62 cm
Toepasbaar:
In de auto;
op de kinderwagen;
als reisbedje / campingbedje


Isofix


De isofix base is goedgekeurd volgens de i-Size voorschriften en voldoet aan de Europese Veiligheids Standaard.

Merk: Jane
Model: iPlatform (Zero Platform)
Gebruik: 0 - 13 kg
Combineren: Jane Koos, Be Cool Zero, iMatrix


De nieuwe iMatrix van Jané is de nieuwe i-Size-versie van de populaire Matrix. Het is ontworpen om uw baby in de auto te beschermen en is geschikt voor gebruik door kinderen met een lengte tussen 40 en 83 cm, van de geboorte tot ongeveer 15 maanden.

Het is nu zelfs lichter dan vorige Matrix-versies, waardoor het vorige gewicht van 6 kg is teruggebracht tot slechts 4,6 kg (dat is meer dan 20% lichter)

iMatrix is ontworpen om samen met de iPlatform van Jane in de auto te worden geïnstalleerd. Deze basis maakt altijd gebruik van de achterkant en maakt gebruik van ultrasnelle connectoren met Pro-fix-vergrendeling. Verankerd aan de auto met isofix en een voorste anti-rotatiepoot voor volledige veiligheid en betrouwbaarheid. Dit is het veiligste installatiesysteem, omdat het installatiefouten voorkomt die de veiligheid kunnen beïnvloeden.

De unieke verstelbare hoofdsteunfunctie van de iMatrix betekent dat het hoofd van uw baby zich in een betere positie bevindt wanneer hij rechtop zit en vooral wanneer hij meer dan 70 cm lang is. Dit vergroot de binnenruimte van de draagzak.

Het i-Size autostoeltje dat verandert in een kinderwagenreiswieg
De iMatrix is uitgerust met het "Pro-Fix" -systeem, wat betekent dat het met slechts één beweging op uw Jané-chassis kan worden gemonteerd om een reissysteem te maken. Bij gebruik op het kinderwagenchassis of afzonderlijk als reiswieg kan deze volledig achterover worden geplaatst om te worden gebruikt in de gezondere 180 ° Lie-Flat positie die wordt aanbevolen door gezondheidsfunctionarissen. Het kan ook worden gebruikt voor 's nachts slapen bij gebruik met een matras. In de auto zorgt de Pro-fix-vergrendeling voor een ultrasnelle installatie in zittende positie in de auto.