Huur een fraaie buggy bij Reiswieg.nl al voor een weekend, een of meerdere weken en zelfs ook voor een jaar. De buggy’s zijn als nieuw!

Buggy huren:
https://www.reiswieg.nl/bestellen/huren/rent_a_stroller_netherlands

1. Buggy huren neemt minder plaats in
De buggy heb je niet lang nodig. De wieg, waar de baby in ligt, gebruik je de eerste paar maanden. Je wil je liggen en zitten gaan afwisselen waardoor de wieg overbodig wordt. Je gebruikt de wieg niet meer dus wat doe je er mee? Je zet het neer bij de rest van de overbodige luxe producten. Als je huurt, kan je elk deel netjes teruggeven na gebruik! En je neemt het nieuwe deel wat je nodig hebt dan pas mee!

2. De buggy huren is meedoen aan de deeleconomie. (Duurzaam en Groen)
Als iedereen een nieuwe buggy koopt, hoeveel buggy worden er dan na gebruik wel niet weggegooid? Als we de buggy wat vaker delen gaan we slimmer en duurzamer om met onze producten! Reiswieg.nl zorgt altijd voor schone en als nieuw uitziende buggy’s dus doe mee en draag je steentje bij aan een schoner milieu en je bent ook nog eens veel goedkoper uit!

3. De buggy huren is goedkoper dan kopen
Een goede buggy kost al tussen de 300 en 1200 euro! En dat terwijl je een kinderwagen niet zo lang gebruikt! Pas bij een tweede of derde kindje wordt kopen interessant, maar dan zijn er vaak alweer nieuwere, betere en lichtere versies op de markt.
Als je huurt, hoef je die basisinvestering niet te doen. Daarenboven loop je steeds met de nieuwste, betere buggy’s rond!

4. Buggy huren voor een kortere periode kan!
Je kan de buggy ook tijdelijk huren, zodat je niet alles mee hoeft te slepen. Wij bezorgen ook aan het hotel of op Schiphol.