Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 )

Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 )
Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 ) Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 ) Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 ) Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 ) Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 ) Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur: Bronze 2019 )
Product Code: Jane Micro kinderwagen reiswieg (kleur Bronze)
Prijs € 169,00
Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Maak uw keuze


* Afhalen of verzenden:


Aantal:  
Kinderwagen reiswieg / Bassinet 
 
Los van de reiswiegen/autobedjes (Jane Matrix Light 2) die ook geschikt zijn als kinderwagenreiswieg verkoopt Reiswieg.nl ook de kinderwagen reiswieg / bassinet.
 
 
De nieuwe wieg van Jané Micro biedt een praktische en eenvoudige optie voor het vervoeren en het uitrusten van de baby. Dankzij het Pro-fix systeem kan de kinderwagenreiswieg worden verbonden met het frame van de Jané buggy. Het eenvoudige in- en uitklappen door het flexibele systeem wordt het vlak samenvouwen mogelijk gemaakt, hierdoor neemt hij zeer weinig ruimte in huis of in de auto in. De snelle, complicatievrije ontvouwen maakt het bijzonder geschikt voor situaties waarin het belangrijk is om snel en veilig reageren. Zijn esthetisch ontwerp is gebaseerd op een structuur van geanodiseerd aluminium, welke een hoge kwaliteit en stabiliteit biedt. De vaste bodem uit één deel, geeft de je baby de mogelijkheid om comfortabel uit te rusten. De kap kan samengevouwen worden, waardoor de reiswieg een grote compactheid biedt. De wieg bevat een voetendeken met ritssluiting rondom, dit maakt het makkelijk om de baby in de reisweig te plaatsen en de baby uit de reisweig te halen.