Waarom huren?

Misschien vraagt u zichzelf af: waarom zou ik een reiswieg huren in plaats van kopen? Het antwoord hierop is eenvoudig: u heeft waarschijnlijk al een autostoeltje voor uw kindje in bezit doordat u nog niet van het bestaan af wist van deze veilige reiswieg. Anders is dit een zeer goede aankoop! 2e Hands is ook mogelijk.

Een nieuw autobedje kost € 199,-
Bij reiswieg.nl verhuren wij enkel de beste kwaliteit autoreiswiegen.

We hebben na grondig onderzoek in samenwerking met kinderartsen en medisch deskundigen onze keuze laten vallen op de Jané Transporter (reiswieg) en de Jané Matrix Light 2 (autobedje/autostoel in 1). Deze zijn oerdegelijk, superveilig en door het robuuste kunststof bovendien zeer hygiënisch. Liggen kan tot 75 cm en zitten tot 13kg.

Omdat wij na één jaar verhuur de reiswiegen alweer vervangen, weet u zeker dat u het allerbeste in huis heeft voor uw kind en het voldoet aan de laatste veiligheidseisen! Reiswieg.nl: dé expert op gebied van veilig en gezond vervoer van u kindje!

Reserveer uw reiswieg nu!

 

 

Toch liever kopen?

Wilt u toch liever een reiswieg kopen? Ook dat is mogelijk bij Reiswieg.nl.
Sterker nog: Reiswieg.nl is de GOEDKOOPSTE online winkel van EUROPA die Jané  reiswiegen en kinderwagens verkoopt! Hoe dit kan? Wij hebben geen fysieke winkel dus betalen wij geen hoge huurkosten.

Aanbieding: Jané Matrix Light 2 (reiswieg/autostoel) is de aanrader. Tot en met gemiddeld 18 maanden kunt u vooruit met deze lig en zitcombinatie. Voor de beste prijs van Europa: € 199,-. 
Gratis verzending in heel Nederland! Klik hier om meteen te bestellen.
Alle reiswiegen kunnen op onderstellen van Jané waardoor u uw kind ook buiten de auto kunt vervoeren. In 2016 bieden wij ook adapters aan voor nummer 1 kinderwagen merk Bugaboo.

Bij reiswieg.nl huurt u uitsluitend de beste kwaliteit reiswiegen. Wij verhuren altijd de nieuwste type reiswiegen, bij ons krijgt u geen smoezelige, oude, vaakgebruikte reiswiegen. Wij vervangen na elk jaar verhuur de volledige collectie. Na iedere verhuurperiode checken wij de reiswieg volledig op eventuele beschadigingen. Kortom: bij reiswieg.nl huurt u altijd reiswiegen die schoon én veilig zijn.
Reiswieg.nl verhuurt enkel reiswiegen van de gerenommeerde Spaanse fabrikant Jané. Al onze reiswiegen zijn voorzien van het ECE R44/04 keurmerk, wat garant staat voor de hoogste maat van veiligheid. Ook zijn ze nog eens extra gekeurd door de ADAC. Klik hier om meer te lezen over de veiligheid van onze reiswiegen.
Het monteren van de reiswieg in uw auto is erg eenvoudig, met de autogordels achterin uw auto. Klik hier om een instructievideo voor het bevestigen van de reiswieg te zien.